2777
2789
سلام بانوی عزیز مطالبتون رو. خوندم و واقعا دردتون رو درک میکنم وناراحت شدم الان چ روندی رو طی کردین ...

سلام ممنونم از محبتتون امیدوارم هیچوقت تجربش نکنی 

طرفم رفت درخواست طلاق داد و پرونده رفته دادگاه 

وکیلم پیگیر پروندم هست 

مهریه هم هنوز در حال پیگیریه روندش خیلی طولانی متاسفانه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ممنونم از محبتتون امیدوارم هیچوقت تجربش نکنی طرفم رفت درخواست طلاق داد و پرونده رفته دادگاه وکی ...

عزیزم براتون از ته دل ارزوی موفقیت تو این پرونده رو دارم و منتظرم منو هم تو خوشحالیت سهیم کنی

قطعااا عالیترینهایی هم هس ک برای شما رقم بخوره

ب امید شادی و وقوع زیباترین ها در زندگیتون دوست گلم💕

چون اهل کتابی اینو میگم مایل بودی مدام تو ذهنت تکرار کن

همه چی ب نفع وشادی دل من میشه

انقدر تکرار کن ک خسته شی

شاید باورت نشه وقدر این کلمه قوی و موثر عمل میکنه

عزیزم براتون از ته دل ارزوی موفقیت تو این پرونده رو دارم و منتظرم منو هم تو خوشحالیت سهیم کنیقطعااا ...

ممنونم خدا شما رو حفظ کنه ک اینقد خوش قلب و مهربونید 

کامنتت بمن حس مثبت و امیدواری تزریق کرد 

خوشحالم ک هنوز ادمای خوبی مثل شما تو این دنیا وجود داره

ممنونم خدا شما رو حفظ کنه ک اینقد خوش قلب و مهربونید کامنتت بمن حس مثبت و امیدواری تزریق کرد خوشحالم ...

قربونت عزیزدل این لطف شماست

چقدر خوبه ک واژه ها عشق وهمدلی رو میرسونن

از محبت شما نسبت بخودم تشکر میکنم 

من واقعا ب تاثیرات کلمات معتقدم و اعتقادم رو  در قلم جاری میکنم ،کلمات واقعین و نبض حیات دارن وحس رو باقدرت جاری میکنن مخصوصا اگه ک یقینت با تلقینت یکی باشه

وعزیزی مثل شماهم پذیرش داشته باشه و درک کنه اونجاس ک واقعاااامعجزه جاری میشه عزیزم و بسبارهم دلنشینه 

دردت رو مث ی خاهر ندیده درک کردم 

واز عمق وجودم ،منتظر شنیدن پیشرفت احوالات پیش اومده ب نفع شما دوست گلم  میمونم

موفقیت باشماس فقط باورش کن💕