2777
2789

ما یه اکیپ دوساله هستیم که خیلی صمیمی بودیم ولی به محض تموم شدن دبیرستان خیلی بی معرفت شدن، هرکی رفت دنبال زندگی خودش، نه زنگی، نه پیامی، حالا یه هفته دیگه تولد یکیشون هست و میگفت میخوام تولد بگیرم، من با صاحب تولد اوکیم ولی دوستای دیگم رو بخاطر بی معرفتی و رفتارای دیگشون اصلا حوصلشونو ندارم 

یکیشون که هروقت میریم بیرون احساس میکنه ما دوس پسرشیم باید کامل به حرف اون گوش بدیم اگر هم به حرفش گوش ندیم قهر میکنه یا گریه میکنه کلا خیلی بچگونه رفتار میکنه،،، یکی دیگشون هم چن بار پشت سرم از طرف من یه حرفایی گفته بود که من اصلا به زبون نمیاورده بودم و اصلا روز تولدم و بقیه روزا بهم پیام نداد، بهش هم پیام داده بودم احوالپرسی، اصلا سین نکرده بود، با اینکه آنلاین شده بود،،حالا این رفتاراشون که اینطوریه وقتی حضوری میبیننت انقد جلوی بقیه باهات اوکین که فکر میکنی توهم زدی،،،، من نمیتونم با این دورویی و بی معرفتی کنار بیام و توی اون تولد قطعا میان، و من مطمئنم اگه برم اصلا بهم خوش نمیگذره جون بهشون دیگه حس خوبی ندارم 

حالا شما بگین چیکار کنم، از دوستای دوران دبیرستانتون بگین، و اینکه چطوری از فکر رفیق بیام بیرون و منم روی زندگیم تمرکز کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دنبال دوست جدیدم بنظرم باشگاه خوب باشه؟

اره جاهای مختلف میتونی دوست پیدا کنی ولی حواست باشه اولش خیلی مهربون و صمیمی نباش، اول رفتاراشون با بقیه رو رصد کن و بعد دوست مناسب خودت رو پیدا کن و صمیمی شو 

تهش می رسی به اینکه اول خدا بعد خانواده از رفیق بازی خیری ندیدم من که

منم دارم کم کم به همین نتیجه میرسم، یادمه از اول دبستان تا الان که دیگه دیپلم گرفتم چقد حامی رفیقام بودم چقد حمایت کردم از همه نظر،،، اما تهش از همشون بی معرفتی دیدم

اره جاهای مختلف میتونی دوست پیدا کنی ولی حواست باشه اولش خیلی مهربون و صمیمی نباش، اول رفتاراشون با ...

مثلاً کجا دیگه 

دوستام کلا آدمای افسرده ای شدن همش تو خونن شاید چند ماه یکبار برن بیرون خسته شدم ازشون

بپذیر تا بتونی حداقل از بوی گل و صدای پرنده لذت ببری🪽🌺

احتمالا دوستهات از شما خیلی زیباتر هستن و شما در کنارشون احساس غم بهتون دست میده

هان ؟

چه ربطی داره دوست عزیز؟ یه ساعت توضیح دیدم از رفتاراشون و گفتم به خاطر همین درکنارشون حس خوبی ندارم بعد شما میگی زیباتر؟ 😂😂

منم دارم کم کم به همین نتیجه میرسم، یادمه از اول دبستان تا الان که دیگه دیپلم گرفتم چقد حامی رفیقام ...

همینه بخدا نباید زیاد حساب باز کنی روشون نمیگم تنها باش نه ولی زیادی اهمیت نده در حد تفریح و حرف های الکی هیچ وقت وارد زندگیت نکن هیچ وقت

مثل خودشون بودن بگی بخندی نبودن یکی دیگه 

والا اصلا به خودت حال بدی راه نده با هر کسی حالت خوب بود سلام و علیک کن 

مثلاً کجا دیگه دوستام کلا آدمای افسرده ای شدن همش تو خونن شاید چند ماه یکبار برن بیرون خسته شدم ازشو ...

مثلا کلاس های مختلف

آها پس باید بگردی یکی مثل خودت پیدا کنی تا پایه بیرون رفتن باشه و بهتون خوش بگذره

هان ؟چه ربطی داره دوست عزیز؟ یه ساعت توضیح دیدم از رفتاراشون و گفتم به خاطر همین درکنارشون حس خوبی ن ...

ببین  توضیحاتتون زیاد بود، حوصله نداشتم بخونم، فقط از روی عنوان تاپیک به این نتیجه رسیدم، به هر حال من چون خیلی باهوشم فقط از روی عنوان تا ته قضیه رو متوجه میشم.

همینه بخدا نباید زیاد حساب باز کنی روشون نمیگم تنها باش نه ولی زیادی اهمیت نده در حد تفریح و حرف های ...

اره دقیقا همینطوره 

دوست خوبه ولی همه دوستا جایی که ببینن دیگه براشون منفعتی نداری ولت میکنن و میرن 

ببین توضیحاتتون زیاد بود، حوصله نداشتم بخونم، فقط از روی عنوان تاپیک به این نتیجه رسیدم، به هر حال ...

آها درسته 😂

خب خیلی عالیه که باهوشین و منم بهتون افتخار میکنم 

ولی تو این مورد فکر کنم زیاد از هوش سرشارتون استفاده نکردین