2777
2789
عنوان

بچه ها حالم خوب نیس دارم غصه میخورم بچم مریض شده

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 26 پست
فقط شبا تب می‌کنه وگرنه اوکی هست روزا از دیروز اینطور شده نمیدونم گرما زده شده

ای بابا مواظبش باش پا شویش بکن و یکم دستمال تمیز با اب ولرم خیس کن رو پیشونیش بزار بازم اگ پایین نیومد شیاف بزار زود میاره پایین من خودم راستش از تب بچه خیلی میترسم 😑🤦🏻‍♀️

و ܟܿܥ‌‌ߊ‌ࡅ࡙ܨ ܭܘ ܣܩࡅ࡙ࡍ߭ ܝ̇ߺܝ̇‌ܥ‌‌یܭܨ ܣߊ‌ܢܚࡅ߳ߺߺܙ🤍 

عزیزم بچه مریض میشه و تب میکنه و اینجوری بزرگ نیشه.نگران نباش فقط بیشتر از قبل مواظب باش آن شالله زو ...

ممنون عزیزم من الان خونه مادرم میمونم شرایط خودم تازه کمی بهتر شده بود پسرم مریض شد ولی خب اشکال نداره شکر خدا میگذرونیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیش سالشه

اب سیب خیلی بده بخوره اب زیاد هندونه وخیار .اگه بالا آورد پونه ونبات دم کن بده بخوره خیلی تب کرد پیاز قاچ کن بزارکف پاش جوراب پاش کن سیب زمینی حلقه کن توسرکه بزار یک ربع بعد بزار روپبشونبش. پاشویه بااب وسرکه سوپ مرغ بده بخوره ویروس بره بدنش قوی بشه باسوپ اوکی نگران نباش گوشیتم کوک کن هر۲ساعت تبش وچک کن