2777
2789

باز نی نی سایت چه حماسه ای آفریده ؟؟؟

من دوست ندارم یکی دیگع برام پروفایل بزاره 

مسئولین بیکار نی نی سایت به نظرتون به فکر خودمون نمیرسه واسه خودمون پروفایل بزاریم؟؟؟؟؟؟ 

شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا

خودکار عوض میشه 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونا که پروفایل نداشتن سایت به صورت رندوم گذاشته آواتار...

میتونید پروف بزارید اون آواتار حذف بشه

چگونگی گذاشتن عکس پروفایل : برید داخل نی نی سایت من و بالای صفحه سمت راست بزنید روی اون دایره و بعد بزنید روی علامت بعلاوه و مستقیم وارد گالری گوشیتون که شد یک عکس یا چندین عکس مجاز انتخاب کنید و بزارید بمونه تا تاییدش کنن و ثبت بشه...‌ وقتی ثبت شد عکس ها هر سری  روی هر عکسی کلیک کنید همون عکس کاربریتون میشه...‌ فقط عکس خارج از عرف نباشه چون ممکنه تعلیق هم بشید و یا ممکنه عکس حذف بشه از قسمت عکس های پروفایل.... یه عکسی اگه مورد نداره و حذف میشه دوباره قرارش بدید تا تایید بشه

@__mahyar ❌آقاهستم❌

پروفایل خودتون بذارید😂

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

خوشم نمیاد منچه کنم گل ؟؟

من خواستم تاپیک بزنم براتون ولی ۶ تا تاپیک امروزم پر شده بود دیگه نتونستم‌، این عکس رو ازش شات بگیر بذار پروفایل 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

جدی

آره جدی

اومدم میبینم پروفایلم عکس داره😐🙄

دوست ندارم این حرکت رو 

حس میکنم به حریمم تجاوز شده🫠🫠

شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا