2777
2789

من خودم یه بار تو زمان بلوغ که بودم رو پسر فامیل کراش بودم بعد بنده خدا یه پاش شکسته بود بعد ما رفته بودیم سر قبر این فلک زده نشسته بود رو یه تپه  ماسه بود برا خودش بود بعد داشتن بستنی خیرات میکردن بعد من یه بستنی اضافه گرفتم که بیارم بهش بدم مثلا ابراز احساسات کنم😂😑بعد میخواستم از تپه بالا برم پامو که گذاشتم بالاتر که بشینم ماسه ها خالی شدن بنده خدا افتاد زمین خودمم ک شبیه قورباغه لنگ شده بودم بستنی هم که ترکید جالبیش اینکه من هنوز از رو نمی‌رفتم میخواستم کمک هم کنم 😂😂😂 اصلا به این فکر نمیکردم که مامانمون روبرومون نشستن خدایاااااااااا😵‍💫

جدی بعضی موقع ها دعا میکنم که یادش نباشه اینارو

گاهی باید فراموش کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولیل ازدواج همسرم فرستادم بره نوار بهداشتی بخره برگشتن از توی پارک محل میخواسته بیاد وستاشو دیده نوار کرده زیر پیراهنش بعد گشت موتوری همون موقع رسیده گفته چی زیر پیراهنت نشون بده همسرم تو روی دوستاش خجالت کشیده نشون نداده مقاومت کرده میگف کل پارک دورمون جمع شدن اخرسر سربازه دستم از پشت گرفت اون یکی لباسم بالا زد ندار بهداشتی افتاد😂😂میگف همه از خنده ریسه میرفتن ..پلیسه گفته خب لامصب درگوشم میگفتی .من فک کردم ساقیه پارکی

😡فقط طلاق😡
میدونم چی میگی ولی نمیفهمم پاش شکسته بود مرد؟

نه یکم جمله بندیش اینطوری شده😂😂😂

دختری به رنگ سبز💚 از جنس برف❄️ با روان آبی🩵میخندید وَ در نگاهش غَمی میرقصید.تا میایم بفهمیم چ مرگمون شده‌‌‌  یه مرگ دیگمون میشه:) دنبال زخمی تازه می گشت،تا دردش را از یاد ببرد:)درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!!  چقدر زیبایند آنان که از ریشه خوبند🍃پس از تحمل آن همه درد کسی که به مقصد میرسد دیگر همانی نیست که به راه افتاده بود در این دنیای بی رنگ تو سبز باش💚🌱گاهی امید، تنها دارایی یک انسان است.. درجه ای هولناک تر و خطرناک تر از "بیشعوری" هم وجود دارد و آن "توهم دانستن" است  ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :) من اعتراض دارم به رنگ سرخ که سوزاننده است، به آبی که سرده، به زرد که رنگ جداییه، به هر رنگی که رنگ روح زندگی توش نیست، رنگ روح زندگی سبزه...فقط سبز!

یه روز بچه فامیل رو زدم رفت به مادرش گفت....باز دوباره زدم رفت مادرش گفت....بعد مادرش منو دید گفت چقدر این بچه منو میزنی مگه حیونی....منو میگی با مادرش دست به یقه شدیم و مادرمم زدم...بعد شوهرش اومد و دست به یقه شدیم اونم زدم...بعدش برادراش و پدرش و همه رو زدم.الانم وسط میدون ازادی دارم همه رو میزنم

اولیل ازدواج همسرم فرستادم بره نوار بهداشتی بخره برگشتن از توی پارک محل میخواسته بیاد وستاشو دیده نو ...

نههههههه😂😂😂

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

من یکبار با شوهرم قهر بودم داشتم از کنارش رد میشدم اون دارز کشیده بود پاهام گرفت گفتم ولکن ول نکرد کشید پاهامو منم این بمب افتادم رو شکمش و...🤣🤣اونم با یه لگد منو زد هعی آخ اوخ کرد یهو صداش برید مثل مرده ها افتاد بدون حرکت که من فکر کنم بی هوش شد 

منم این طرف داشتم از خنده منفجر میشدم یکم گذشت خودش پاشد یکم منو فش داد گرفت خابید 😐🤣🤣

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

اولیل ازدواج همسرم فرستادم بره نوار بهداشتی بخره برگشتن از توی پارک محل میخواسته بیاد وستاشو دیده نو ...

این خوبه فامیل ما نمک اویز گیرشون نمیومده  نمک بزاره تو پلاستیک بزنن به آینه ماشین برا چشم نظر هیچی پلیس بگیرتشون   بازداشت موقت بودن هرچی اینا بگن نمک بگه تا جواب ازمایش نیاد خبری نی🤣🤣

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏