2777
2789
عنوان

بیاین خاطرات سم تون رو تعریف کنین💃😂🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 35 پست
یه بار شرت لامبادا پوشیده بودم رفتم شلوار پرو کردم چندتا پوشیدم بعد اومدم خونه دیدم شرتم نیست..توی ...

وای لعنت بهت وویییی😅

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه ی یه بنده خدایی رفتم بهم گفت کیک درست کن(مهمون داشت کمک میخواست)

هیچی دیگه به جای شکر، نمک ریختم

اخه دختر تو نباید ببینی شکر میریزی یا نمک😂😂😑😑😑

دختری به رنگ سبز💚 از جنس برف❄️ با روان آبی🩵میخندید وَ در نگاهش غَمی میرقصید.تا میایم بفهمیم چ مرگمون شده‌‌‌  یه مرگ دیگمون میشه:) دنبال زخمی تازه می گشت،تا دردش را از یاد ببرد:)درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!!  چقدر زیبایند آنان که از ریشه خوبند🍃پس از تحمل آن همه درد کسی که به مقصد میرسد دیگر همانی نیست که به راه افتاده بود در این دنیای بی رنگ تو سبز باش💚🌱گاهی امید، تنها دارایی یک انسان است.. درجه ای هولناک تر و خطرناک تر از "بیشعوری" هم وجود دارد و آن "توهم دانستن" است  ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :) من اعتراض دارم به رنگ سرخ که سوزاننده است، به آبی که سرده، به زرد که رنگ جداییه، به هر رنگی که رنگ روح زندگی توش نیست، رنگ روح زندگی سبزه...فقط سبز!
یه روز بچه فامیل رو زدم رفت به مادرش گفت....باز دوباره زدم رفت مادرش گفت....بعد مادرش منو دید گفت چق ...

الان در ارتباطی باهم یا تو  همون میدون قطع ارتباط کردین😂

گاهی باید فراموش کرد

یه بار شرت لامبادا پوشیده بودم رفتم شلوار پرو کردم چندتا پوشیدم بعد اومدم خونه دیدم شرتم نیست..توی ...

وای وای وای خاک بر سرم 😂🤦‍♀️ چجوری ممکنههههههههه

گاهی باید فراموش کرد

بذار دو نفر دیگه مونده اونارم بزنم بیام.........خوب تموم شد..راستش نه خواستم شوخی کنم خخخخ

گفتم  اگ جنگی بیای فامیلا منم بزنی

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

یه بار مامان خالم نشسته بودن پیش هم باهم حرف میزدن 

یه دفعه شانس گل من کشیده شد به معلما و دوره کرونا 

منم فاز عقل کل گرفتم گفتم گور همشون پدرسگا نون خور مفتن 

هیچی حالیشون نیس 

چشمتون روز بد نبینه فهمیدم شوهر خالم معلمه اینم موقعی فهمیدم که مامانم گفت دخترم بس کن اقای ایکس(شوهر خالم)معلمه

عاشق شدم رفت .....بدحالیه