2777
2789

پسرا این سوالم از شما هست چرا دختری ک دوستون داره و حاضر باهمه چیتون بسازه و کامل وفادارتون هست رو دور میزنین و لاشی بازی وزرنگ بازی هاتون رو سرشون خالی میکنین ولی واسه دخترا دیگه بهترین هستبن چرا همه واسه اونا که ساده هستند لاشی میشن چرا فقط خودتون مهن هستین چرا حال اون ادمی ک دوستون داره مهم نیست واستون چرا برای ادما و زنا مگار شما بهتر هستین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه باید بدجور دلمون بشکنه تا بفهمیم مردا لیاقت دوست داشتن و وفاداری رو ندارن

اره مناز این میسوزم که فقط واسه ما که ساده ایم ولاشی نیستیم و دوستشون داریم و فقط با اون طرف هستیم لاشی بازی در میارن واسه ادما ک واقعن خوب نیست ذاتشون بهتریننن

بدلیل حس بی ارزشی ک در درون خودشون دارن حس میکنن لیاقت اینهمه خوبی رو ندارن

نه منکه احساس میکنم دیگ مشکل حتمن ازمن هست وگرنه واسه دخترا دیگ بهترین هست همون مرد درست ترین رفتار داره عاشق ترین میشه ولی واسه من بی اهمیت ترین وبدترین رفتار

من ۵ تا داداش دارم از همه کوچیکترم میتونم نظر بدم 

یا عاشقت نبوده یا آمادگی ازدواج نداشته یا فک میکنه مثل تو زیاده یا تنوع طلبه ی چیزی دیگم هست اینکه میگن اگه با ی دختر ی مدت میگردیم دیگه همه چی تکراری میشه نیو فیس میخان :/

یاد بگیر تا کسی خودش بهت ثابت نکرد سریع دل نیازی و دلسوزی نکنی 

چون اون دخترای ساده قدر خودشونو نمیدونن من مرد نیستم ولی بزاربا یه مثال ساده  بهت بگم عزیزم عشق طلا هست و همه داری یه زن یا دختر عشقی هست که تویه قلبشه،آیا تو اگه تمام دارایت یه کیسه طلا باشه اونو یه شبه خرج میکنی یا تویه مدت کوتاه؟ اگه این کارو بکنی فقیر میشی و یه آدم فقیر اعتبارشو از دست میده وبه جای اون طلا چیزی گیرش نمیاد ولی یه آدم دانا یه شبه یا تویه مدت کوتاه طلاهاشو خرج نمیکنه اونم مفتی صبر میکنه کم کم اونم تو یه جای  درست خرج میکنه جوری که به اندوخته هاش اضافه بشه نه کم نه گیر راهزن بیافته نه گیر آدم دلال یه جای درست خرج میکنه اونم ذره ذره وقتی دریافت میکنه به جاش طلاهاشو خرج میکنه منظورمو گرفتی یا بیشتر توضیح بدم

واسه یک دختر دیگه چطور همون لاشی ترینش عاشق ترین میشه ودرست ترین رفتار رو داره فقط واسه مای ک عاشقش ...

بازم میگم ذات طرف مهمه . اصلا کسی که با یکی وارد رابطه میشه دلیلی نداره با دخترای دیگه بخواد لاس بزنه . 

چرا نشه ؟!! میشه قطعا