2777
2789

ولی الان که راجب فرهنگیان میپرسم هیشکی نیست جوابمو بده 

زنگ زدن گفتن برم مصاحبه خواهشا بگید چیا با خودم ببرم چیکار کنم 🥲

خدا به حق همین ایام کمک اونایی بکنه که کمکم میکنن🤍

تجربه و اطلاعاتی ندارم قشنگم وگرنه کمکت میکردم 🤍

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

👥 تجربه مصاحبه عمومی فرهنگیان تیرماه ۱۴۰۴

مصاحبه عمومی✨

نام و شغل و تحصیلات مادر و پدر

نام و تحصیلات خواهر برادر

آیا جایی شاغل بودی یا خیر؟

نماز جمعه میری؟ امام جمعه چه کسی هست؟

نماز جماعت آیا میری؟ کدوم مسجد؟ چقدر در هفته رفتی؟ نام امام جماعت چیه؟

نظرت راجب حجاب؟

آیا همه جا حجاب داری؟

آرایش میکنی؟

نماز های واجب چند تا نام ببر؟

مبطلات روزه؟

آیا مراسمات مذهبی شرکت میکنی؟ آخرین بار کی بوده؟

آخرین بار کی نماز خوندی؟

سه رکعت نماز بخون

وضو بگیر

رای دادی؟

نبوت و امامت کجای نماز اشاره شده؟

راجع به ولی فقیه پرسیدن

اگر قنوت رو فراموش کنیم چه کنیم؟

ارکان نماز؟

طریقه خواندن نماز جمعه؟

طریقه خواندن نماز آیات؟

حکم نماز ظهر بعد نماز جمعه؟

سابقه کیفری داشتید ؟

مصرف مواد مخدر ؟

راهپیمایی رفتی یا نه؟ مسیرش کجا بود؟

چه اپلیکیشن هایی داری؟

چجوری میتونیم از ولی فقیه حمایت کنیم؟

غسل های خانم ها کدامند؟

نماز قضا داری یا نه؟ اگر قضا بشه چه زمانی بجا میاری؟

آخرین بار کی نماز جمعه رفتی؟ با چه کسی رفتی؟

آیا عضو بسیج بودی یا نه؟

اول دبیری زدی یا ابتدایی؟ اولویتت چی بوده؟

چند ویژگی بارز خودت؟

چه ملاکی برای انتخاب دوست داری؟

اوقات فراغت چه کار میکنی؟

چند فروع دین نام ببر؟

شب قدر کجا رفتی؟

چه اعمالی شب قدر انجام دادی؟ (دعا ها و... )

اگر سوال شرعی برات پیش بیاد چکار میکنی؟

در آخر هم گفتند 5 خط قرآن بخونم معنی هم نخواستند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

👥 تجربه مصاحبه عمومی فرهنگیان تیرماه ۱۴۰۴مصاحبه عمومی✨نام و شغل و تحصیلات مادر و پدرنام و تحصیلات خ ...

اینو یه کانالی گذاشته بود

ولی از خوده من چند تاشو پرسیدن

البته من خودم ناخواسته انقد حرف زدم براش که جواب بعضی از اینا رو هم داده بودم بدون اینکه بپرسه

چند تا تجربه مصاحبه رو خوندم 

اینکه اول با حجاب برو 

مدارک شناسنامت،مدارک تحصیلی و لوح های تقدیر و ...اینارو با خودت ببر

یه ازمون رایانه ای داره ک همه گفتن خیلی اسونه

کار گروهی هم باید بکنی

دنیا و آخرت حسین:)))))🫀🪐 میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید..؟💞                                                    + بماقضیت‌عمرك‌یا‌ابن‌آدم؟- بحب‌الحسین ..+ ای‌فرزندِ‌آدم،عمرت‌راچگونه‌گذراندی؟- باعشقِ‌حسین♥️ :))!                                                                                       "به کوروش بزرگ افتخار،و به علی شاه مردان اقتدا میکنم💛"                                                                                           یه روزی هم میرم کربلا و ضریح و  بغل میکنم و میگم:"حالا منمو،کوه غممو،درمانِ اباعبدلله         حالا منمو ،چشم ترمو،بارانِ اباعبدلله...ای به قربان اباعبدالله...❤🫀        ۱۴۰۴/۵/۲۲ ..دوباره راهی نشدم...دوباره نیومدم..ولی تو فراموشم نکن💔

👥 تجربه مصاحبه عمومی فرهنگیان تیرماه ۱۴۰۴مصاحبه عمومی✨نام و شغل و تحصیلات مادر و پدرنام و تحصیلات خ ...

خدا خیرت بده

عزیزم اینم میشه بگی 

من چون کنکور دادم بعد انتخاب رشته کردم بعد زنگ زدن

تو سایت ها خوندم نوشته باید مدرکی توی سایت PSD ثبت میکردم ولی من همچین چیزی ثبت نکردم

باید میکردم؟

فرم اطلاعات فردی رو توی جلسه اول مصاحبم ببرم؟مدارک کلا چی ببرم؟کسی نیست اطرافم بپرسم تورو خدا جواب بده🥲🫂🤍

خدا خیرت بدهعزیزم اینم میشه بگی من چون کنکور دادم بعد انتخاب رشته کردم بعد زنگ زدنتو سایت ها خوندم ن ...

من ثبت کرده بودم اما ناقص

بعد نشد ویرایش بزنم 

فرم اینا رو داشته باش همراهت ولی نخواس از من و گفتن فقط شناسنامه یا کارت ملی با مدارکی مثل سابقه بسیج حکم ورزشی هنری قرانی از این جور مسابقات

من از مصاحبه اومدم انصراف دادم  دیگه از مراحل بعدش خبر ندارم

دومورد پایین که گفتید فک کنم برا تخصصیه مصاحبه تخصصی

اره تخصصیه

دنیا و آخرت حسین:)))))🫀🪐 میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید..؟💞                                                    + بماقضیت‌عمرك‌یا‌ابن‌آدم؟- بحب‌الحسین ..+ ای‌فرزندِ‌آدم،عمرت‌راچگونه‌گذراندی؟- باعشقِ‌حسین♥️ :))!                                                                                       "به کوروش بزرگ افتخار،و به علی شاه مردان اقتدا میکنم💛"                                                                                           یه روزی هم میرم کربلا و ضریح و  بغل میکنم و میگم:"حالا منمو،کوه غممو،درمانِ اباعبدلله         حالا منمو ،چشم ترمو،بارانِ اباعبدلله...ای به قربان اباعبدالله...❤🫀        ۱۴۰۴/۵/۲۲ ..دوباره راهی نشدم...دوباره نیومدم..ولی تو فراموشم نکن💔

من ثبت کرده بودم اما ناقصبعد نشد ویرایش بزنم فرم اینا رو داشته باش همراهت ولی نخواس از من و گفتن فقط ...

دورت بگردم من دستت درد نکنه مرسی که جواب دادی نصف استرسم رفت خدا شاهده

دعا میکنم توهم به رشته مورد علاقت برسی