2777
2789
عنوان

بیاید حال و هوای نی نی سایت قدیم و بگم بهتون

| مشاهده متن کامل بحث + 925 بازدید | 100 پست
ی چیزی بگم. قدیما خالی بندی هم زیاد بود.داستان زندگی هایی ک اگه الان یکی بیاد تعریف کنه،سریع مچش گرف ...

🤣🤣🤣 آخه میمون؟ ببین چه خاطره باحالی شده 

درسته نمیگم اصلا ادم نادرست نبود ولی تعدادشون به اندازه انگشت های یک دست هم نمی‌رسید. 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا... من اخیرا یه دفعه ی تاپیک قدیمی دیدم ک خودم توش کامنت گذاشته بودم،چند نفر هم برام اونجا پیام ...

یادش بخیر واقعا 

زیباجانم...سوال حس ششم جواب نمیدم🙏🥰                   لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستید🥲🥲                          الهی حاجت روا بشید❤

ی چیزی بگم. قدیما خالی بندی هم زیاد بود.داستان زندگی هایی ک اگه الان یکی بیاد تعریف کنه،سریع مچش گرف ...

دروغ همیشه هست بله قدیمم زیاد بود تو سایت بعد یه تاپیک صد صفه ای می‌دیدی که سرکاری بوده

همیشه برام سواله که تعداد کاربرای نی نیسایت چقدهیعنی چند نفر اینجا عضون

اون اوایل که سایت تشکیل شد آدمای خیلی کمی بودن ک اثرات هم خانوم های دهه ۵۰ و ۶۰ بودن که مثل مادر دل سوز و مهربون راهنمای میکردن ما رو ولی بعد اینکه سال ۸۷ سایت بسته شد برای مدتی و از ۹۹ به بعد بیشتر کاربر های قدیمی ترکیدن کلا پاک سازی شد سایت 

زیباجانم...سوال حس ششم جواب نمیدم🙏🥰                   لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستید🥲🥲                          الهی حاجت روا بشید❤

وای آره می می ناز ، دخترشون هنوز هم تایپکشون رو بروز میکنن اون وقت خیلی شوکه شدیم واقعا هم به خاطر ج ...

عه کدوم کاربری دخترشه چون کاربرا بیشتررر پست میزارننن

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
یادته سال ۹۶ اومدن تم نی نی سایت رو عوض کردن،فونتش درشت شده بود.رنگش آبی فیروزه ای بود؟ اصلا معلوم ن ...

اره خیلی بد شد فضای سایت 

قبلا همه جای سایت صورتی بود و فونتش هم کوچیک و کمرنگ بود

عه کدوم کاربری دخترشه چون کاربرا بیشتررر پست میزارننن

اسمشون رو یادم نیست با اون یکی کاربریم اونجا بودم 

یادش بخیر اون زمان واقعا جو اینجا صمیمی و خودمونی بود همیشه که با کاربرای اینجا دردودل میکردم حس میکردم با مادرم حرف میزنم چون اون موقع اکثرا خانومای متاهل میومدن سایت چقدر منو راهنمایی کردن من الانمو مدیون تک تکشون هستم بعد جالب اعلان هم نمیومد صد دفعه باید وارد یه بحث می‌شدی و از اول شروع ‌میکردی به خوندن پیام تا ببینی کی جوابتو داده 

به استاتر می‌گفتیم صاحب تاپیک

ولی نی نی نگار هم میگفتم 

مال قبل آبی کردن سایت بود 

زمانی که هنوز نی نی یار ها نبودن 

درسته عزیزم ، ولی فضای الان سایت خیلی عوض شده و محدودیت هاش زیاد شدن اون وقت ها بدون محدودیت حرف میز ...

بله قطعا از لحاظ دوستانه اون زمان خیلی خیلی بهتر بوده

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

بله قطعا از لحاظ دوستانه اون زمان خیلی خیلی بهتر بوده

اون زمان ها بچه ها باهم رفت و آمد خانوادگی داشتن 

پیش هم میرفتن و حتی برای بچه های هم کادو میگرفتن مثل خواهر بودن برای هم ولی حالا کابران واقعا مراعات هم رو نمیکنن

اون زمان ها بچه ها باهم رفت و آمد خانوادگی داشتن پیش هم میرفتن و حتی برای بچه های هم کادو میگرفتن مث ...

من همین پارسال هم که عضو شدم بهتر از الآن بود

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7