2777
2789
عنوان

بیاید حال و هوای نی نی سایت قدیم و بگم بهتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1038 بازدید | 100 پست
اونموقع تعدادکاربرا کم بوده واکثرامادرا یاخانمای بارداربودن برای همین جوسایت صمیمی تربوده دعوا کمتر

بله چون اینترنت اکثرا دست قشر مرفع بود خانوم های که دهه ۵۰ یا ۶۰ بودن ار محل کار هاشون تو سایت می اومدن و ماهم احترام اونا رو نگه می‌داشتیم 

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیر شدنم یه صلوات بفرستی ...🙏⁦

خیلی جالب بود گم میشدی توی یک عالمه پاسخ که معلوم نبود کی به کی بود 😂😂

واقعا... من اخیرا یه دفعه ی تاپیک قدیمی دیدم ک خودم توش کامنت گذاشته بودم،چند نفر هم برام اونجا پیام گذاشته بودن ولی هیچ کدومو جواب نداده بودم. چون متوجه جوابا نمیشدی  و عملا از تاپیک ک می اومدی بیرون،دیگه اون تاپیک رو گم میکردی😐😐😅😅

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره باید قبلش اسم طرف رو میبردیم

تازه اونم شانس می اوردیم ک پیام مارو میدید😅😅

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

نمیدونم چرا اینجوری شده همه چیز جای اینکه بهتر بشه با وجود پیشرفت توی هرچیزی فقط بدتر مثل یه باتلاق شده

من اون اوایل خواننده خاموش بودم هرشب سر میزدم تاپیک هارو میخوندم اینقدر که همه خوب و مهربون بودن.یه شب یکی یه حرفی زد میخواستم جواب بدم عضو شدم موندگار شدم

ولی الان دیگه فکر کنم تقریبا یه سالی شده جو سایت ترسناک شده هرکی هرچی دلش میخواد میگه بیو های آنچنانی میزنن و در حرف میتونی بدترین موجودات عالم رو ببینی.کافیه باهاشون هم عقیده و هم نظر نباشی هزارتا برچسب میزنن و توهین به خانواده میکنن. حرفی ام بزنیم متاسفانه گریبان گیر خودمون میشه

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

یادش بخیر اخبار نی نی سایت هم داشتیم😂😍😍

واییی آره یادته ؟ 

یک کلوپ داشتیم به اسم پدرانه نی نی سایت اونجا آقایون راهنمای میخواستن 

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیر شدنم یه صلوات بفرستی ...🙏⁦

نمیدونم چرا اینجوری شده همه چیز جای اینکه بهتر بشه با وجود پیشرفت توی هرچیزی فقط بدتر مثل یه باتلاق ...

قبلا اصلا اینجوری نبود با جون و دل هم رو راهنمای میکردیم و احترام آنقدر زیاد بود که همه جای خواهرامون بودن 

الان که گوشی دست همه هست واقعا گاهی آدم های عجیبی میاد توی سایت 

نمیدونم چرا اینجوری شده همه چیز جای اینکه بهتر بشه با وجود پیشرفت توی هرچیزی فقط بدتر مثل یه باتلاق ...

ی چیزی بگم. قدیما خالی بندی هم زیاد بود.داستان زندگی هایی ک اگه الان یکی بیاد تعریف کنه،سریع مچش گرفته میشه ولی اون موقع چون جو سایت سالم تر بود،کمتر آدم شک میکرد ک طرف دروغگوئه...

تو باور میکنی یه کاربرب ادعا میکرد ک توی خونش میمون نگه میداره و چندتا عکس تقلبی هم فرستاده بود ازش،حتی شاخ های اون زمان هم باورشون شده بود😅😅

یه کاربر مامان هم داشتیم که فوت کردن همه خیلی براش ناراحت شدننننن سرطان پستان یهویی گرفتن و فوت شدن ...

وای آره 

می می ناز ، دخترشون هنوز هم تایپکشون رو بروز میکنن 

اون وقت خیلی شوکه شدیم واقعا 

هم به خاطر جریان می می ناز و هم جریان مامان نفس واقعا بد تا کرد با همه 

ی چیزی بگم. قدیما خالی بندی هم زیاد بود.داستان زندگی هایی ک اگه الان یکی بیاد تعریف کنه،سریع مچش گرف ...

یک کاربر بود به اسم مادام دی که از آمریکا توی سایت می اومد آنقدر با اخلاق و مهربون بودن بعد یک سری از کاربرا آنقدر بهشون گیر دادن دروغ میگی و اینا که فکر کنم ترکید 

وای آره می می ناز ، دخترشون هنوز هم تایپکشون رو بروز میکنن اون وقت خیلی شوکه شدیم واقعا هم به خاطر ج ...

یعنی دخترش تاپیکاش رو بروز می‌کنه من ندیدم میشه بفرستی برام خیلی غم انگیزه 😓

قبلا اصلا اینجوری نبود با جون و دل هم رو راهنمای میکردیم و احترام آنقدر زیاد بود که همه جای خواهرامو ...

آره دقیقا کاش عجیب بودن گاهی میگم یه عده انگار از زندان و تیمارستان همزمان فرار کردن اومدن عضو اینجا شدن 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت