2777
2789

اون وقت ها که نی نی سایت دو بخش بود 

یکی تبادل نظر و اون یکی کلوپ اون وقت ها راحت میشد نام کاربری و عوض کرد و خودمون تایپک رو حذف میکردیم استاتر هم نمی گفتیم به جاش نی نی نگار بود 

فضای سایت مادرانه بود و صمیمیت توش موج میزد ولی اکثرا الان دنبال تایپک های جنجالی هستن 

کاربرای قدیمی هارلی ، مادام دی ، ساحل ، نرگس و هما 

یا جریان مامان نفس 

من خیلی وقت بود سایت نمی اومدم و تا همین دو سال پیش که رمز کاربریم یادم رفت ک با کاربری جدید اومدم 

میخوایید بقیش رو بگم ؟ 

بچه ها هستید؟ 

زیباجانم...سوال حس ششم جواب نمیدم🙏🥰                   لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستید🥲🥲                          الهی حاجت روا بشید❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره عزیزم بگو 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

یادش بخیر اخبار نی نی سایت هم داشتیم😂😍😍

دلتون هوای سفر کرده 🏞️🏖️با ما با هر بودجه ای میتونید سفر های خاطره انگیز را تجربه کنید😎🤩.حتی اگر پیاده هستی سفر کن در ماندن می پوسی.سفر سالم ترین اعتیاد است ✈️🚕🚎🚂.سوالی داشتید در خدمت شما عزیزان هستم . آژانس ویهان سیر ۰۱۱۴۴۲۵۳۸۸۷ فقط بگین از نی نی سایت هستین تا تخفیف بگیرید اسم منم یادتون بمونه 😉رویا هستم😍