2777
2789
عنوان

کمک درسی کنکور کمک کنید

113 بازدید | 18 پست

سلام دوستان 

از چیزی که میخام بگم جون مادرم  یه ذره کمتر از واقعیت نیست  پسرم پایه دوازدهمم میخام کتاب کمک درسی بخرم برای دوازدهم تخصصی هاشو دارم نهایی فرمول بیست ندارم یازدهم کلا ندارم دهم تخصصی هارو دارم 

خودم ۴ میلیون دارم کل کتابای که میخام  ۸ میلیون میشه  ۴ تومن کم دارم  جان مادرم که تمام دنیامه فقط برای درس میخام اگر هم  کسی هست کمکم کنه اعتماد نداشت و پول به خودم نداد خودش از سایت  کتابی که میگم با کد پستی و مشخصات که میدم کتابارو برام سفارش بده بخدا اگه پولش داشتم چیزی نمیگفتم  اگر کسی میتونه کمکم کنه و خودش  واجد شرایط  جواب بده من خودم درخواست دوستی میدم یا خودش درخواست دوستی بده به جون عزیزانم به امام حسین فقط برای درس خوندن میخام  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعا کن نتایج کنکورم اوکی باشه دانشجو شم 

کتابام ارسال میکنم برات🥺🥲😂

بدون تعارف، انشاءالله قبول شم 

کتابام برات می‌فرستم 

بعضیاش اضافه بوده و سفیده،

چون از کتابخونه هم کتاب می‌گرفتم،تمیز و مرتب نگهداشتم 🤝🏻🥲اگه رشتت به رشته من بخوره البته؛

رشته تجربی کتاب های کمک درسی یازدهم فرمول بیست نهایی های یازدهم و دوازدهم

فرمول بیست ندارم ولی شب امتحانی دوازدهم دارم 

تجربیم، کتابهای کانون قلمچی هم دارم 

جمع‌بندی و تابستونی! 

پآیه چندمه

دوازدهم

من اگر اون رشته و دانشگاهی که میخوام رو بیارم میدمشون به کسی که واقعا درس بخونه 

دعا کن و اینکه کاش شماره ای چیزی بدی تا اونموقع خبرت کنم

نترس دیر نمیشه من خودم از دی به بعد خریدمشون برا نهاییا