2777
2789
عنوان

بالا رفتن قند خون و تنبلی تخمدان

80 بازدید | 6 پست

خانما من تنبلی دارم و قندخونم بالا رفته، قبلا قرص متفورمین می‌خوردم اما از عوارضش ترسیدم

کسی بوده مثل من باشه چیکار کردید که کنترل شد؟

سلام 

قطع قند و شکر و شیرینی و مشتقاتش

روزانه ده هزار بدم بزن

نصف بشقابت همیشه سبزیجات باشه ، یک چهارم پروتیین و یک چهارم کربوهیدرات 

همه اینا تاثیرشو توی یک ماه استمرار می‌ذاره

روغن مصرفی هم کنجد و زیتون باشه 

وسط روز وقتی میوه می‌خورید به عنوان میان وعده، کنارش آجیل خام هم میل کنید

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

سلام قطع قند و شکر و شیرینی و مشتقاتشروزانه ده هزار بدم بزننصف بشقابت همیشه سبزیجات باشه ، یک چهارم ...

ممنون عزیزم 

دیشب قندخونم 150 بود ولی پریودم منظم نیست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم دیشب قندخونم 150 بود ولی پریودم منظم نیست.

غصه نخور 

کم کم میای پایین 

اگه تهرانی می‌تونیم به پارکی قرار بذاریم و راه بریم 

توی یوتیوب میتونی فیلمای پیلاتس هم ببینی، اونم کمک می‌کنه 

همه اینا با صبر و ادامه دادن درست میشه 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

سلام قطع قند و شکر و شیرینی و مشتقاتشروزانه ده هزار بدم بزننصف بشقابت همیشه سبزیجات باشه ، یک چهارم ...

اینجا ده هزار قدم منظورم بود ولی ویرایشگر گوشیم عوض کرد 

غصه نخور کم کم میای پایین اگه تهرانی می‌تونیم به پارکی قرار بذاریم و راه بریم توی یوتیوب میتونی فیلم ...

عزیزم 

نه شهرستانم آره باید یکم فعالیت بدنی رو بالا ببرم