بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
غرور و تعصب، صد سال تنهایی، مردی به نام اوه ، کتاب دزد رو هم که یکی از دوستان پیشنهاد دادن خوندم و خیلی خوشم ازش اومد که البته به نظر من بیشتر به روابط انسانی و دوستی و فلسفه زندگی ربط داره تا آلمان نازی و وقایع جنگی...
در زمینه روانشناسی و رشد هم، افسانه کاریزما و هنر خوب زیستن هم خیلی مفید و تاثیر گذار هستن.
کسی کتاب ۱۹۸۴ جورج اورول رو خونده؟ اگر خوندین چطور بوده؟ شنیدم کتابش در واقع یه جور مذمت سخت استالین ...
من خوندم، اشاره مستقیمی به شخص خاصی نشده، فقط نظام کمونیستی رو نقد و بازتاب داده، من با خوندن این کتاب درکم از دنیای سیاست و دست های پشت پرده که زندگی مارو بطور غیر مستقیم دارن کنترل میکنن خیلی بیشتر شد و از اونجایی که اورول خودش هم سیاستمدار بوده، خیلی قشنگ و جالب اوضاع دنیای سیاست رو توصیف کرده، در کل خوندنش خالی از لطف نیست و میتونه دیدت رو نسبت به یه سری مسائل و حتی زندگیت عوض کنه...🌸