2777
2789

اگر هر دو بار مقصر نبودی و ادامه زندگی برات ممکن نبوده خوب کاری کردی

چرا نگاه نکنن؟پدر و مادرا باید تو بدترین شرایط هم پشتیبان بچه هاشون باشن

تو هرکاری هم کنی اونی که عادتش به چرت و پرت گفتن باشه بالاخره یه چیزی ازت پیدا میکنه که حرف بزنه

پس نظر دیگران هیچ اهمیتی نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر هر دو بار مقصر نبودی و ادامه زندگی برات ممکن نبوده خوب کاری کردیچرا نگاه نکنن؟پدر و مادرا باید ت ...

همسر اولم دست بزن داشت و خیانت کرد با بچه چند روزه جدا شدم .ولی خب همسر سابقم ۱ سال بعدش اون زنو ول کرد با یکی دیگه ازدواج کرد و خوشبختن .من حسودی نمیکنما ولی خب پس من مقصر بودم😞 تا ۸ سالگی پسرم ازدواج نکردم و دوتایی زمدگی خوبی داشتیم تا معلم پسرم ازم خواستگاری کرد و خیلیی حرفای خوبی زد ولی باید بیشتر تحقیق میکردم که نکردم..بعدش فهمیدم معتاده با پسرمم سازگاری نداره😞

به نظر من طلاق زشت نیست آدم وقتی نتونه تحمل کنه هر چند بار باشه باید خودشو خلاص کنه.البته اگه مشکل ب ...

میشه پیام بالارو شماهم بخونید دلایل طلاق اولم و تصمیمم برای طلاق دومم

همسر اولم دست بزن داشت و خیانت کرد با بچه چند روزه جدا شدم .ولی خب همسر سابقم ۱ سال بعدش اون زنو ول ...

زندای اول شما مقصر نبودی چون اون خیانت کرد

چرا به خودت نسبت میدی،احتمالا چون الان تحت فشار هستی

زندگی دوم هم اعتیاد داره

فکر میکنی دلش میخواد ترک کنه؟این ناسازگاری هم ممکنه اثر سو مواد باشه،چون قبلش معلمش بوده و خب ارتباط باهاش برقرار کرده

الان درآمد و شغل داری؟

بله دارم شغل انلاین دارم .ولی دلم میخواد یه حای دولتی استخدام بشم هرچی ازمون میدم قبول نمیشم فعلا.ولی اینکه فکر کنید اون از نظر مالی ساپورتم میکنه نههه.

به نظرت امکان خوب شدنش هست ؟بعدم اینکه کجا زندگی میکنید اسم نمیخواد بگی فقط شهر بزرگ یا شهرستان

حس میکنم کلا ترک کنه دیگه خودشم نخواد با من بمونه بره!! الان به این نتیجه رسیدم چون اعتیاد داشته و از نظر مالی اوکی نبوده با من ازدواج کرده

بله دارم شغل انلاین دارم .ولی دلم میخواد یه حای دولتی استخدام بشم هرچی ازمون میدم قبول نمیشم فعلا.ول ...

خب خداروشکر چاره داری و قرار نیست به هر قیمتی سر اون زندگی بمونی

ما یه همسایه داشتیم دختر خوب و با خانواده ایی بود

فقط اشکالش این بود که خیلی طرفش و بررسی نمیکرد و به معاشرت و ظاهر بسنده میکرد

عقد کرد و جدا شد بعد با یه آقایی آشنا شد و باهاش ازدواج کرد بعد چند وقت فهمید دوقطبی ه و بعد دو سه سال جدا شد

دفعه سوم با یه پسر مجرد کوچکتر ار خودش ازدواج کرد بعد یه سال فهمید که معتاده 

جدا شد فکر می‌کرد دنیا تموم شده افسرده شد

تا با یه آقایی که از خانمش جدا شده بود آشنا شو و باهاش ازدواج کرد

خوب تحقیق کرد چند ماه رفتن و اومدن

و الان بی نهایت خوشبخته

منظورم این بود که واقعا گاهی دست خود آدم نیست آدم های اشتباهی تو مسیر آدم قرار میگیرم

اگر واقعا فکر میکنی که ادامه زندگی برای خودت و پسرت سخته و ممکنه اثر بدی روی پسرت داشته باشه جدا شو