2777
2789

مطمئنن شیر 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادر؟

بله دیگه😄

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

از شیر دادن متنفرم

اگه عقل الانمو داشتم اصلا شیر خودمو نمیدادم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

من اولی هم داشتم ندادم یک روز دومی هم بخوام نمی‌دم 

دم به دقیقه کیسه ماستا بندازی بیرون بچه شیر بخوره یادمه بچه خواهرم سینه مامانش میکشید تا اونجا ها یهو ولش میداد 

خواهرم از اندام شده بود

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

وااا چه ربطی به بچه اول و دوم و سوم داره من در کل بنظرم به بچه هم باید شیر مادر داد هم شیر خشک شیر م ...

آخه دیگه مادر پوکی استخوان میگیره.مگه بچه هست دوتاشو با هم بگیره؟

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
گفتم شاید خشک ننوشتی😁

نه شیر مادر منظورمه 

الان شیرخشک سهمیه بندیه شیر مادر بهترین گزینه س