2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکماه اولش شیر نداشتم فقط شیر خشک دادم تا روز پنجم بعداز اون کم و بیش شیر خودمم میدم می‌خوام تا ۶ ما ...

خب اکثر بچه ها نهایت تا سه ماهگی دوتاشو میخورن بعدش اکثرا سینه مادر رو نمیگیرن

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
من تا دوسالگی ب پسرم هر دوتا رو دادم

چه خوب .بچت جز استثنا ها بوده دوتاشو خورده .اکثرا دیگه سینه مادر رو نمیگیرن وقتی شیر خشک میخورن

خب اکثر بچه ها نهایت تا سه ماهگی دوتاشو میخورن بعدش اکثرا سینه مادر رو نمیگیرن

خب اگرم نگرفت نگرفت دیگه چکار کنم همون ۳ ماه هم خوبه شیر خودمو بخوره حقیقتش شیر دادن خیلی کار سختیه خیلی

جنسیت بچه هات چیه؟ پسرا بیشتر از دخترا شیر میخورن

پسر دختر پسر .دلم میخواد دوتاشو بخوره ولی همه میگن دیگه بر خشک بخوره سینتو نمیخوره نهایت تا سه ماهگی دوتا شو بخوره

خب اگرم نگرفت نگرفت دیگه چکار کنم همون ۳ ماه هم خوبه شیر خودمو بخوره حقیقتش شیر دادن خیلی کار سختیه ...

اره خیلی سخته.شوهرم میگه شیر خشک بده ولی خودم احساس میکنم شیر دارم بهش ندم گناه کردم 🥴

چه خوب .بچت جز استثنا ها بوده دوتاشو خورده .اکثرا دیگه سینه مادر رو نمیگیرن وقتی شیر خشک میخورن

پسر منم چند باری دیگ سینه نمیگرفت کلی ترفند میزدم😂

لطفا برا سلامتی بچهام صلوات بفرستید.ممنونم❤️