2777
2789
عنوان

کمردرد شدید بعد از سزارین

138 بازدید | 9 پست

بچه ها من بیهوشی بودم الان ۱۴روز میگذره 

اما کمرم شدید درد داره تو بارداری درد گرفت و هنوز خوب نشده همش میگفتم زایمان کنم کمرم خوب بشه اما....

پاهام ب شدت درد داره 

تا ده روز ورم شدید داشت همه جام جوری ک کلی سونو و آزمایش دادم گفتن ورم ها بره درد هم می‌ره اما نرفت 

چ کنم من نکنه خوب نشم 

چی بگم والا گلم خودتو شانست . خواهرای من پنج ساله سزارین کردن هنوز کمر درد دارن خودم سه ماهه سزارین کردم مث پیرزنا با یا هلی یا ابلفضل بلند میشم پشتمو راست میکنم

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

چی بگم والا گلم خودتو شانست . خواهرای من پنج ساله سزارین کردن هنوز کمر درد دارن خودم سه ماهه سزارین ...

منم دقیقا داغونم ب همسرم میگم هشتاد سالگی خودمو دارم الان میبینم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید شما همراه با سزارین، اون عمل دیگه رو هم که تو تاپیک قبلیتون گفتین رو انجام دادین؟ منم دو هفته دیگه زایمانمه

"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سال‌هاست که فهمیده‌ام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بی‌رحم‌تر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم! 
ببخشید شما همراه با سزارین، اون عمل دیگه رو هم که تو تاپیک قبلیتون گفتین رو انجام دادین؟ منم دو هفته ...

سلام عزیزم 

نه متاسفانه فشارم رفت بالا و پلاکت خونم افت کرد و به نفعم نبود همینجوریشم چند روز بستری شدم 

اما اگر شرایط جسمی و روحیتون خوب هست انجام بدید اگر تصمیم جدی دارید از الان باید ب پزشکتون بگید ک باجراح پلاستیک بیمارستان هماهنگ کنه

سلام عزیزم نه متاسفانه فشارم رفت بالا و پلاکت خونم افت کرد و به نفعم نبود همینجوریشم چند روز بستری ش ...

خیلی ممنونم که جواب دادین 

هزینه شو میدونید حدوداً چقدره؟

من امروز نوبت دکتر دارم،به دکتر میگم

شما هم اگه اطلاعات بیشتری دارید ممنون میشم کمکم کنید

"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سال‌هاست که فهمیده‌ام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بی‌رحم‌تر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم! 
خیلی ممنونم که جواب دادین هزینه شو میدونید حدوداً چقدره؟من امروز نوبت دکتر دارم،به دکتر میگمشما هم ا ...

هزینش از بیست میلیون تا چهل ملیون بیمارستان گفت 

اما همراه با سزارین کمتر میشه چون هزینه بیهوشی و اتاق عمل و کلا خیلی چیزای بیمارستان با سزارینتون مشترک هست 

من خیلی دلم میخواست انجام بدم و الان هم شکممو ک میبینم حسرت میخورم ک چرا نشد انجامش بدم 

بعضی از دکتر های زنان هم خودشون انجام میدن من اول فکر کردم خودش قرارع برام انجام بده اما دیدم نه 

اگه جراح پلاستیک انجام بده صد البته بهتره

هزینش از بیست میلیون تا چهل ملیون بیمارستان گفت اما همراه با سزارین کمتر میشه چون هزینه بیهوشی و اتا ...

خیر ببینی انشالله 

ممنونتم