2777
2789
عنوان

بهترین رفیقمو از دست دادم

100 بازدید | 8 پست

خیلی دوسش دارم خدایی

منی که خیلی شکمو ام اون روزی که قطع ارتباط شد کلا بی‌اشتها شدم از روز بعدش فقط چایی میخورم چون سرکار میرم یا کلا بیرون برم خیلی تشنم میشه

دلیل قطع ارتباطیمونم نمیدونم یعنی همون شب که همو دیدیم هرچی بهش گفتم چرا جواب نمیدادی گفت که اصلا نه زنگ زدی نه پیام

نمیدونم دیگه ولی واقعا دلم خیلی براش تنگ شده با اینکه کلا یکساله همو می‌شناسیم یعنی دو هفته باهم در ارتباط بودیم بعدش دیگه جواب نمیداد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هم دردیم عزیزممنم حتی نمیدونم چرا به هم زدیم 💔

میدونی من الان مغزم عصبیه که چرا غرورتو زیر پا بزاری بری پیشش بعد اینجوری رفتار کنه اخرش 

ولی باز دلم می خواد بهش زنگ بزنم ( چون یک کاری کرد اونجا که من ناراحت شدم ولی وقتی خواستم خدافظی کنم خیلی عادی خدافظی کرد که عه میخوای بری باشه پس خدافظ) که باهاش یک قرار بزارم بریم بیرون رک باهم صحبت کنیم

میدونی من الان مغزم عصبیه که چرا غرورتو زیر پا بزاری بری پیشش بعد اینجوری رفتار کنه اخرش ولی باز دلم ...

ببین باز خودت میدونیا ولی به نظرم ولش کنه نه زنگ بزن نه پیام بده 

دوستی منو دوستمم یک طرفع بود انگار هر دفعه دعوامون میشد سریع میرفتم که از دلش در بیارم ولی اون هیچی حتی این سریم من ناراحت بودم ازش ولی اون قهر کرد و منم اصلا پی شو نگرفتم ولش کردم 

ناراحت نکن خودتو صد در صد ارزش ندارع