2777
2789
عنوان

مادرا چقد بی رحم شدن

218 بازدید | 18 پست

قبلا می‌دیدم بعضیا تو نی نی سایت یا اطرافم میگن مادرامون بدشون میاد بریم خونشون یا غذا ندادن بهمون و ازین حرفا من تعجب میکردم اما الان دقیقا مادر خودم همون‌جوری شده 

من عاشق دستپخت مادرمم دست خودم نیست حالا فکر میکنم این رفتارم خیلی بد بوده باعث شده غرورم و عزت نفسم بشکنه😔 یه چن باری میرفتم خونشون مثلا غذای مورد علاقه منو ظهر پخته بود من بعد ظهر میرفتم یکم می‌خوردم بخدا وضع مالی شوهرمم خیلی خوبه کمبودی ندارم اما نمی‌دونم چرا چنین رفتار مزخرفی میکردم ک این‌جوری سنگ رو یخ بشم

خلاصه یبار رفتم اونجا بعدظهر، بعد دخترم هی گریه میکرد نزاشت بریم خونه منم ب داداشم کارتمو دادم گفتم داداش برو گوشت و ی مقدار خوراکی بخر  ب شوهرمم زنگ زدم گفتم شام اینجا مهمونیم و نگفتم ک خودم خریدم مخلفات شامو
بعد خواهرم اومد گفت آجی ی چیزی بگم گفتم بگو گفت من خیلی ازت معذرت میخوام گفتم چرا؟ گفت وقتی زنگ درو زدی مامان گفت غذارو بزار تو یخچال خواهرت نیاد ببینه بخورش تا برا شامتون بمونه حوصله ندارم شام بپذم
منم خییییلی از خودم بدم اومد خیلی اعصابم فقط و فقط از خودم خورد شد ک چرا اینجوری رفتار کردم فکر میکردم خونه پدرمه غذایی ک مادرم پخته دوس داره من ازش بخورم اما ب خواهرم گفتم اشکال نداره حتما حوصله نداشته
شبم کباب درست کردیم
حالا این گذشت
امروز میگیرنم خیلی شدید گرفته بود و ب شدت سرم و چشام درد میکرد شوهرمم مهمون داشت از بیرون براشون غذا گرفتیم من اصلا نمی‌تونستم غذا بخورم تو اتاق دراز کشیده بودم دیگه خواهر زاده شوهرم سرزده اومد خونمون غذای خودمو دادم ب اون
بعد یه ساعت ک سرم بهتر شد خواهرم زنگ زد گفت بیا بریم بیرون منم از خدام بود برم بیرون خیلی بی حوصله و افسرده بودم وقتی اومدم خونه بابام تازه اشتهام برگشت
بعد ب خواهرم گفتم غذا چی داشتید ظهر گفت ماکارونی ازش مونده برات بیارم؟ منم گفتم آره ولی نگو برا منه بعد خواهرم میخواست گرم کنه غذارو مادرم نزاشت گفت ولش کن برا شب نمیتونم غذا بپذم😐 بعد خواهرمم هی اصرار میکرد می‌گفت برا ابجیمه منم گفتم آبجی نمی‌خوام نیار بعد مادرمم گفت میگه نمیخوام و خواهرمم عصبانی شد
بعد مادرم گفت تو بهش گفتی تورو خدا گفتم نه نگفتم خلاصه بازم داداشمو فرستادم رفت چن تا ساندویچ گرفت برا خودشونم گرفت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کم کن رابطه رو

به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱                          من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚                  وقتی نظر میدم یعنی با اون شخص حرف میزنم پس دست از سرم بردار :)                                                 "مذهبی های افراطی" به هیچ عنوان با من بحث نکنند و سعی در فرو کردن افکارشون به من نداشته باشن🙏💛                                                                                   مثلا روشنفکرای عزیزم فشار ندن تومون عقایدشونو.💜                  جنسیت؟ نژاد؟ محل زندگی؟ بیخیال همه انسانیم و تا وقتی به هم اسیب نزنیم ادمای خوب و قابل احترامی هستیم🙏                                                      پرنسسعلی های سایتم قابل احترامن اگه درخواست ندن! 🤦‍♀️😂   

قربونت شم واقعا خیلی سخته درکت میکنم،

ولی از این آدما که ناراحتت میکنن به هر نحوی شده فاصله بگیر

کم برو تا حالت بهتر باشه،

و اینکه اصلا ازش چیزی به دل نگیر و یجوری ببخشش که انگار نه انگار کاری کرده.

نور و عشق الهی جاریست✨

متوجه هم چی میگی ، ولی حتی تو رابطه با پدر و مادر هم باید بیش از حدش نگذره .

از طرفی خب خودت را بزار جای مادرت اونم مثل من و شما زن خونه ست بعضی روزها از کار کردن و غذا درست کردن خسته میشه .

الانم فکر میکنم بی ارزش ترین آدم دنیا هستم از شدت گرسنگی رنگو روم پریده بود از دیشب نتونستم شام بخور ...

نخیر مطمئن باش اینجوری نیست،

هزار نفر میان و بدتر از مامانت رفتار میکنن باهات،نباید که هربار فکر‌ کنی مشکل از توعه

نور و عشق الهی جاریست✨

😅😅😅😅 فقط خونه آقات اشتهات عود میکنه خواهرم سعی کن وقتی میری خونه آقات بعد ازشام برو

بعد از ناهار رفتم عزیزم بخدا فقطم چن بار این کارو کردم خیلی از خودم بدم میاد خیلی رفتار چیپ و بدی بوده ک این‌جوری بی ارزش شدم غذاشونو مخفی کنن من نبینم خاک تو سرم

بخدا انقدم براشون خرج میکنم