2777
2789

حالا نه که بگم زندگی خودم بی عیبه ولی بعضی چیزا خیلی بده 

مخصوصا یه خانمه ای هست خونه مادرشوهرش زندگی میکنه خیلی تاپیکاش ناراحتم میکنه😭 از زندگیش میشه یه فیلم ساخت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیگه سنگ شدم چیزی بهمم نمیریزه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بابا اینجا از خوشی‌هاشون نمیگن

ملت شوهر خوب دارن هم نمیگن چون سرکوفت میخورن از سمت کاربرهای سایت

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

از زندگی تک تک ادما میشه فیلم ساخت غمگین .

در دنیای واقعی  دشمن زیاده . اکثرا خودشونو شاد و خوشبخت تشون میدن . الکیه همش .‌

واقعی اینجاس

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .