2777
2789

شما توصیه تون به کنکوریا سال بعد چیه؟ 

اگه برگردید به گذشته چه کاری رو انجام میدین یا کاری هست که توی این یکسال بخاطر انجام دادنش پشیمون شده باشید ؟ 

مهمترین تجربه تون چی بود؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیام تو نی نی سایت

(الکی میگم خیلی هم حال میده)

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
مستمر ادامه بده ب درس خوندن ساعت مطالعت فضایی نباشهازمون میدی یا نمیدی مهم نیست فقط تحلیل کن حتما

مرور هم حتما داشته باش ک اصله برا قبولیت

هر آنچه مرا به درد اورد، مرا ساخت!

گوشی رو کنار میزارم

قطعا برنامه ریزی میکنم

روزی یک ربع ورزش رو توی خونه تو برنامم قطعا قرار میدم چون سرحال میشم

فیلم میبینم واسه درسا و بیشتر تست میزنم

خودمو درگیر کتابای کمک درسی زیاد نمیکنم و فقط با کتاب های اصلی خودم و برای هر درس یک کتاب جامع پیش میرم

و مهم تر از همه اینا هیچی رو به شوخی نمیگیرم و از لحظه به لحظه روزم استفاده میکنم

بچه ها به نظرتون حتما باید رفت کلاس کنکور ؟

نه مخصوصا کلاس کنکورمدرسه نرو چون همش الکی تبلیغ میکنن و به درد نمیخوره برا منکه مدرسه نمونه بودم خوب نبود بقیه رو نمیدونم

بچه ها به نظرتون حتما باید رفت کلاس کنکور ؟

ببین بستگی به خودت داره ولی به نظرم اگه کلاس میخوای آنلاین بگیر حضوری وقتتو خیلی تلف میکنه

خسته هم میشی تایمت خیلی هدر میره

یا فیلم ببین یا اگر هم نمیتونی با فیلم متوجه بشی ترجیحا کلاس آنلاین بگیر

ببین بستگی به خودت داره ولی به نظرم اگه کلاس میخوای آنلاین بگیر حضوری وقتتو خیلی تلف میکنهخسته هم می ...

فیلم دارم 

چون میگن نکات تستی میگن تو کلاس کنکور اینا واسه همین گفتم ضرورت داره برم یا خودم بخونم میتونم رشته خوب قبول شم 

𝕾𝖙𝖎𝖑𝖑 𝖜𝖎𝖙𝖍 𝕭𝕿𝕾

ساعت مطالعه ات تو تابستون زیاد نباشه یعنی 11 ساعت نخون تابستون روزی 5 یا 6 ساعت کافیه چون اخراش خسته میشی خودم از همین اشتباه ضربه خوردم الان اصلاااا حوصله ندارم برا کنکور بخونم دارم به زور میخونم فقط