2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان😐✌🏻

173 بازدید | 31 پست

خب یکم میخوام راحت باشم، مامانم چون خیلی خیلی کم رو و یکم مذهبیه این چیزارم نمیتونم بش بگم احساس میکنم میخواد بپیچونتم و کاری نکنه..، من پریودیم نامنظمه، مجردم، ترشحاتم گاهی زردن، گاهی سفید و بوی بدی هم میدم مثلا الان لباس زیرمو عوض کنم تا فردا شب یا پس فردا دیگه بو‌ میگیرن نمیدونم طبیعیه یا نه، یکمی کوچولو هم خارش دارم مخصوصا شبا

میخواستمم بعد دانشگاه و اینا برم دکتر زنان وقت بگیرم ولی از معاینه اش خیلی خیلی  بدم میاد، احساس میکنم باید شلوارمو جلوش درارم اصلا نمیدونم چطور میخواد معاینم کنه چون خودمم خیلی خجالتیم میشه درمودش توضیح بدید بم؟ داروی خودسر خوردن و اینا میدونم ضرر داره ولی از کسی شنیدم برای نامنظم بودنت سونو برات می‌نویسه(که خیلی بدم میاد یه مایعی بریزه رو واژنم اه..)بعد بهت قرص ال دی میده! خب الان خودم ال دی بخورم کار خاصی نمیکنه که خوبم میشه😐 ضد بارداریه خیلی اشتباهه به نظرتون؟🙄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید بری متخصص داروهاش خیلی زیادن 

به یکی متوفرومین میده یکی کروم یکی پودر اینوفولیک 

به یکی امپول مخصوص و...

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

این علائمی که شما گفتی برای عفونته و باید درمان کنی چون شدید میشه

بعدشم برای معاینه عفونت، فقط نگاه میکنه دکتر

چیزی نمیریزه رو واژن که!

حالا میتونی بهش بگی معاینه نکنه و فقط علائمتو بگی فعلا

آنچه هَرگز مُهم نبود، حالِ ما بود...🕊️

با این فکرا فقط درمانت رو به عقب میندازی اونا اینقد خانم هایی رفتن پیشش که معاینه عادیه 

برو ننداز پشت گوش

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

اولا که شما عفونت داری 

دوما وقتی دوشیزه ای معاینه نمیکنن

سوما سونوی شکمی انجام میدم وقتی دوشیزه ای واژینال نیست

چهارما الکی ال دی نخور مگه دانشجویی تحصیل کرده ای شما باید حتما بری دکتر زنان خوب بهت میگه چیکار کن

سنوگرافی میگیره  😑بابا از لگن و رحم اینا میگیره واژن چیه 

برو دکتر بهتره برا بعدا بد میشه اگه شدید بشه منم دارم 

«زندگی یک‌جور بلاتکلیفی‌ست که مدام انسان را با ترفندهای مختلف به دلخوشی‌های موقتی که بوی نجات می‌دهند، امیدوار می‌کند.»

عزیزم چون محردین با شرح حال ازتون میتونه دارو بهتون بده و معاینه انجام نمیده

برا سونوگرافی هم مایع رو روی شکم یکم قسمت پایین میریزه نه واژن 

برخی از عفونت ها ممکنه خدایی نکرده باعث نازایی و عوارض جبران ناپذیر بشه حتما به پزشک مراجعه کنید