2777
2789
عنوان

ابغوره کمک 😁

105 بازدید | 16 پست

خانوما دیشب به روش سنتی غوره ها رو در حد یه ساعت با یکمی آب جوشوندم و گذاشتم تا صبح موند

صبح صافش کردم و دوباره ریختم توی قابلمه در حد یه ربع جوشید و تفاله های روشو ریختم رفت و نمک زدم و خاموش کردم

به نظرتون کی خالی کنم توی بطری که گاز دار نشه؟

توی کابینت میخوام نگهداری کنم

کلا اگه نکته‌ای راجع به گاز دار نشدن ابغوره دارید بگید ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خسته نباشی عزیزم

من عاشق آبغوره م ولی بلد نیستم اصن

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

جا نمیشن توی یخچالم☹️به نظرت کی خالی کنم توی بطری؟یعنی تا الان گازش نرفته؟

نمیدونم والا

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

جای خنک بذار

مگه نباید جای گرم باشه؟تا رنگش تغییر کنه

بعد بزاریم یخچال؟

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

مگه نباید جای گرم باشه؟تا رنگش تغییر کنهبعد بزاریم یخچال؟

ن من کلی گفتم

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

نه جای گرم باشه احتمال گاز گرفتن یا کپک زدن دارهمیگن بهتره از همون اول بذاری یخچال

بعد رنگش تیره میشه؟

سوالم اینه کی بریزم توی بطری که گاز نگیره؟از گاز گرفتن میترسم چون توی کابینت هم میذارم بدتره

ی کاری کن تو بطری تازه بریز 

واینکه آبغوره اینقدر بریز بطری پرپر بشه و سرریز بعدا درش و ببند

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

بعد رنگش تیره میشه؟

منم خودم اولین سالیه که میگیرم

ولی پارسال که مامانم برام گرفت چون یخچالش جا داشت از همون اول گذاشت یخچال و رنگش تیره شد

به نظر من جوشوندن تیرش میکنه

من خودم دیشب که یه ساعت غوره ها رو با آب جوشوندم بعدش که صاف کردم رنگش به سبزی میزد

ولی امروز وقتی جوشوندم قرمز شد