2777
2789

عجایب ۱ : من ی دوست داشتم قبلا

هفت تا خاله داشت دو سه تا دایی

شاید اگر دور هم بودن بیشتر از ۵۰ نفر میشدن

اتفاقات:دایی من طلاق گرفته

ی دختری بهش گیر داده ، اومده بود دختره ماشینشو درست کنه عاشقش شد ، از داییم شمارشو گرفت ( دنیا برعکسه😂)

هی دور داییم میگرده ، واسش دستبند چرم طلا خرید عکسشو که دیدیم چقدر قشنگ بود موهاش رنگ شده ولی چندجا بوتاکس و اینا داشت اونم شوهرش متاسفانه اعتیاد داشت و طلاق گرفته بود ی پسر داشت ، تا اینکه ی فیلم داییم اتفاقی از دستش در رفت دید دختره از ما

تو اون فیلمه من و خاله بزرگم که به مسخره های فامیل معروفیم داشتیم یک رقصی میکردیم که هنوزم میبینیم از خنده غش میکنیم اونو دختره دید دیگه پیگیر ما شد زنگگگگ زنگگگ زنگگگ که من میخوام با شما صحبت کنم با خواهرزادت صحبت کنم با خواهرت صحبت کنم 🤧😂

همین شد که دختره عاشق ما شد گفت خانواده شادی این و دارم دوباره زندایی دار میشم 😂😂😂😂 بیشتر از داییم مارو دوست داره:)))

عجایب اقوام ما : ما شاید کل خانواده مون عشق و عاشقی ازدواج کردن ، از داستان عاشقی پدربزرگم که با دوچرخه افتاد دنبال مادربزرگم

تا نامه نگاری های تک تک داییای مادرم تو خانواده ما کمتر کسی سنتی ازدواج کرده🤣

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

قوم شوهر قوم مادر قوم پدر نداره فامیل همشون به درد نخورن

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

قوم شوهر قوم مادر قوم پدر نداره فامیل همشون به درد نخورن

اون که صد در صد

زیاد نباید نزدیک شد همین دوری و دوستی

وگرنه از دهن یکی ی چیزی درمیره دل همه میشکنه

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناز نفست

😂😂😂😂 

ای امااان از زخم فامیل🤣

اولی عجیبه؟

خب سمت ما هم اگه کل فامیل دور هم جمع شه همین تعدادها میشه تقریبا

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
اولی عجیبه؟خب سمت ما هم اگه کل فامیل دور هم جمع شه همین تعدادها میشه تقریبا

آخه هفتتتتتتتت تا خاله داره

هفتتتتتتتتتت تاا

لامصب خیلیهههه

جالب بيد🦦

🤣🤣

ممنوون بیدم از شما🤣🤣🤣🤣

آخه هفتتتتتتتت تا خاله دارههفتتتتتتتتتت تاالامصب خیلیهههه

به نظرم عجیب نیست شاید چون خانواده خودمونم اینجوریه

خب قدیم بچه زیاد میاوردن 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
به نظرم عجیب نیست شاید چون خانواده خودمونم اینجوریهخب قدیم بچه زیاد میاوردن

چه حسی دارید تو خانواده شلوغین؟ واقعا عجیبه

ولی خوبه هااااا خوش میگذرههه

چه حسی دارید تو خانواده شلوغین؟ واقعا عجیبهولی خوبه هااااا خوش میگذرههه

حس خاصی ندارم

چندسالیه خیلی کم همو میبینیم شلوغ بودن حس نمیشه

گاهی خوش میگذره گاهی هم دردسرهای خودشو داره 

من هششششششتااااااا خاله دارم هششششتتتتتتتت تااااا دوتا دایی

یا خدا

شما لشکر تشکیل دادین🤣😂😂😂😂😂😂

چه حسییییی داره؟