2777
2789
عنوان

چرا نمره دینی نمیاد اه🤬🤬🤬🤬

450 بازدید | 14 پست

چن روزه هی میزنه در حال بازبینی. 

مردیم از استرس. مسخره ها. بدین دیگه

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤

من تا چند هفته بعدم ندیدم بیکارید اذیت میکنید خودتونو

اخه شاید بخوایم اعتراض بزنیم. بعدم خب چرا انقد دیییییر میدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال منم نیست 

ما بعضی دوستان اومده ولی

شانسه دیگع

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

گندشون بزنن. ۱۰ روزه منتظرم

منم 

به غیر ازون پنج شش تا درس هم در حال بازبینی 🫠

خسته شدم 

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

چندمی؟؟۱۲ ؟؟من همچنان دارم تصحیح سوم انجام میدم گل😂😂😂😂حساب کن تازه برام توی سایت ۲ روزه اومده خی ...

شما مصحح چه درسی هستین عزیزم

چندمی؟؟۱۲ ؟؟من همچنان دارم تصحیح سوم انجام میدم گل😂😂😂😂حساب کن تازه برام توی سایت ۲ روزه اومده خی ...

من ترمیمی هستم. نظام قدیمم 

تاپیکام ماله هشت روز قبله اومد؟

مال من هنوز نیومده😐من دوازدهم انسانی ام نمراتم‌ تازه شش روز پیش آپلود شد اونم نصفه و نیمه ،کم کم درسا اومد بعد کلی استرس ،اما دینی کلا خالیه هنوز درحال باز بینیه 😐 6روزه اعتراض زدم نتیجش نیومده😥😐