2777
2789
عنوان

سر کیک با مامانم دعوامون شد

165 بازدید | 16 پست

از دیشب تا حالا ضعف دارم صبحونه هم نخوردم و سر نمازم حتی زانوهام میلرزید و سرم گیج میرفت ولی خب چیزی توی خونه نبود

مامانم بیرون بود پشت گوشی بهش گفتم مثل همیشه برای منم کمی خوراکی بیاره اونم اوکی رو گفت

با پلاستیکی پر از کیک با یه آب میوه اومد منم بعد از حموم و نماز ظهر یکی از کیکا رو برداشتم تا بخورم که یهو خانوم شروع کرد به تیکه انداختن و فحش دادن به من که این کیکا برای خودم بود و تو حق نداشتی بخوری

منم قهر کردم رفتم یکم ماکارونی درست کردم براش گفتم نوبت دندون پزشکی داره ضعف نکنه چون کم بود گفتم خودم نمیخورم تا اون بخوره که خانوم شروع کرد به جیغ و داد و کل ماکارونی ها رو انداخت رو زمین و شروع کرد به کفر گفتن به خدا و اماما و فحش های رکیک دادن به من که باعث شد منم بهش بپرم که من توی این خونه نماز میخونم تو حق نداری کفر کنی که بحثمون کشید به گیس و گیس کشی

الانم داره هنوووز غر میزنه و به قول خودش عاقم میکنه واقعا خستم حس میکنم جفتمون نیاز داریم تیمارستان بستری بشیم

ٖؒ﷽‌هرچـہ خـבا خواست هماט میشوב هرچـہ من آט خواست نـہ آט میشوב‌ٖؒ﷽

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چی بگم والا...

شاید از جای دیگه ای دلش پره...

براش توضیح میدادی که طبق صحبتت پشت گوشی فکر کردی برای شما خریده

°•°•°لبخند و نفس عمیق یادت نره دوستم🌱✨️                                                                                            ●آسمان فرصت پرواز بلند است ولی                                                         قصه این است،چه اندازه کبوتر باشی🕊🫀                                                                               میشه برام دعا کنی عزیزدلم؟شدیدا نیاز دارم به دعات🫂🧡                                                                                  ایرانِ قشنگم❤️

مادرت مشکل اعصاب داره باید تحت نظر روانپزشک دارو درمانی بشه

مگه میاد؟ هر کاری هم که میکنم نمیاد

حالا تو چرا باهاش دهن به دهن گذاشتی و کار کشید به گیس و گیس کشی؟ یه ذره بیشتر به هم احترام بذارید و ...

بخاطر یه سری دلایل جفتمون اعصابی برامون نمونده دیگه کلا باید بستری شیم یه جایی من ادامه ندم هم خانوم بلند بلند انقدر غر میزنه و فحش میده و کلا یه چیزایی میگه که آدم جیگرش بسوزه