2777
2789
عنوان

مامانایی ک بچه اوتیسم داشتن و بازم باردار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 44 پست
هنوز مشخص نیس آخه. این فقط تصمیم منه. شوهرم همچنان میگه سقط. یه دوستی دارم ک با وجود بچه اوتیسم دوبا ...

عزیزم پسرتون چندسالشه؟ازدواجتون فامیلی بود؟

خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩‍❤️‍👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤
عزیز من اون دفعه هم گفتم .کلی دانشجو دارم که فقط یک فرزندشون اوتیسم هست.بقیه سالمن.

آره منشی گفتاردرمانی هم میگه خیلیا با بچه اوتیسمی دوباره باردار شدن و دیده ک سالمن

کیم نه بیلیر. کیم نه چکیر . مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چهاسالشه. نه فامیل نیستیم

درچه حده؟ حرف میزنه؟ پسرعموم پسرش اوتیسم داره الان 10سالش شده تا الان که میترسن بچه بیارن اونا احتمال میدادن شاید بخاطر ازدواج فامیلیه

خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩‍❤️‍👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤
درچه حده؟ حرف میزنه؟ پسرعموم پسرش اوتیسم داره الان 10سالش شده تا الان که میترسن بچه بیارن اونا احتما ...

خفیفه. طوطی وار حرف میزنه و درکش نسبت ب شروع درمانش بهتر شده

خفیفه. طوطی وار حرف میزنه و درکش نسبت ب شروع درمانش بهتر شده

خب پس خیلی خوبه با گفتار درمانی پیشرفت میکنه عزیزم 

انشالله نی نی خوشکلت هم بسلامتی بدنیا بیاد ♥

من چون دخترم رو فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان میبرم برای تشنج بدون تب

خیلی بچه های اوتیسم میان 

تا حالا ندیدم تو یه خانواده دو تا بجه اتیسمیک باشه

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

سلام.شما که پزشکید باید بدونید ژنتیک فلج مغزی با اوتیسم خیلی فرق داره و اصلا شبیه هم نیست.احتمال سال ...

اره عزیزم میدونم منتهی بیماری ای مثل اوتیسم ژنتیک هم میتونه درش دخیل باشه و تست های غربالگری هم مشخص نمیکنه من منظورم این بود که ریسک داره و با توجه به سختی شرایطشون 

من چون دخترم رو فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان میبرم برای تشنج بدون تبخیلی بچه های اوتیسم میان تا حالا ...

منم ب همین خوشبینم نمیخوام سقطش کنم

عزیزم 

خداروشکر تصمیم گرفتی نگهش داری

خدا خیلی مهربونه وقتی ناخواسته اومده حتما خیری توش بوده  و قدمش مبارک باشه 

انشالله خدا کمکت کنه 

البته حتما سخت هم خواهد بود ولی حتما خدا این توان رو در شما دیده 

کاش خانواده ها هم کمکتون کنن

عزیزم شما بیماری خودایمنی ندارین ؟ تبخال چطور ؟ اینا رو شنیدم از عوامل محیطی اتیسم هست ، لطفا جواب ب ...

نه عزیزم. پسر من از اول تولدش دور سرش بزرگ بود. سونو ان تی مشکوک بود.از نوزادیش اسمشو نمیشناخت. با گوشی هم خیلی بازی میکرد تاخیرگفتار پیدا کرد