2777
2789

چجوری از پس جفتشون برومدید؟ من نمیخوام سقطش کنم اما از هزینه ها و نگه داشتن جفتشون میترسم. پسر اولم خیلی مراقبت میخواد اگ زایمان کنم میترسم کم کار بشم نتونم برسونمش ب کلاساش

کیم نه بیلیر. کیم نه چکیر . مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میتونم چند تا سوال بپرسم ازتون؟

شما بچتون اوتیسم داره تو دوران بارداریش حال روحیتون چطور بود؟

کیی فهمیدید که این مشکلو داره؟

اوتیسم تو سونو اینا معلوم نمیشه؟

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

به نظر من به دنیا نیار خدای نکرده اونم همینجوری باشه خیلی شرایط برات سخت میشه مخصوصا که غربالگری هم نشون نمیده من خودم پزشکم تو درمانگاه خیلی دیدم بچه هاشون فلج مغزی بودن هی بچه اوردن که یکی سالم باشه از دم همشون فلح مغزی شدن

به نظر من به دنیا نیار خدای نکرده اونم همینجوری باشه خیلی شرایط برات سخت میشه مخصوصا که غربالگری هم ...

سلام.

شما که پزشکید باید بدونید ژنتیک فلج مغزی با اوتیسم خیلی فرق داره و اصلا شبیه هم نیست.احتمال سالم شدن فرزندشون بسیار زیاده.اوتیسم میتونه محیطی باشه.

پی‌نوشت دکتری علوم اعصاب شناختیم 

الهی شکر که نگه میداریش عزیزم خوشحال شدم امیدوارم خداوند کمکت کنه

هنوز مشخص نیس آخه. این فقط تصمیم منه. شوهرم همچنان میگه سقط. یه دوستی دارم ک با وجود بچه اوتیسم دوباره باردار شده و الان مشکلی نداره. اون امروز منعم کرد. گفت نکن شاید سقطش کردی خدا شرایطو برای پسرت بدتر کرد. انقد گریه کردم صبح😭😭😭😭داشتم بپر بپر میکردم ک بلایی سرش بیا تلفن زنگ زد نشد ادامه بدم. 😔😔😔میگم کار خداست نه؟ دیوونه شدم

حداقل ای وی اف میکردین آخه اون بچه زجر بکشه کل عمرش چه فایده ای براتون داره

ما بچه نمیخواستیم اصلا. این ناخواسته شده و منم موندم

سلام.شما که پزشکید باید بدونید ژنتیک فلج مغزی با اوتیسم خیلی فرق داره و اصلا شبیه هم نیست.احتمال سال ...

بله پسر من تا یک سالگش درکش و تاحدودی حرف زدنش خوب بود یهو استپ شد

من واسه اینکه دخترم بیش فعال بود دیگه دور بچه رو خط کشیدم خدا خودش می دونه من چقدددد دلم سه تا بچه م ...

ب قران ما هم خط کشیدیم. این اصلا ناخاسته ناخاسته بود😭😭😭😭

هنوز مشخص نیس آخه. این فقط تصمیم منه. شوهرم همچنان میگه سقط. یه دوستی دارم ک با وجود بچه اوتیسم دوبا ...

عزیز من اون دفعه هم گفتم .کلی دانشجو دارم که فقط یک فرزندشون اوتیسم هست.بقیه سالمن.