2777
2789
عنوان

خانوما ی لحظه خواهش میکنم بیاین

87 بازدید | 16 پست

دارم میدونه میشم دارم کچل میشم.دست ب موهام میزنم میریزه خیلی خیلی ریزشش زیاده.کف سرم دیده میشه.هربار شونه میکشم بعدش باید کلی گریه کنم انقد مو از دست میدم راهکاری دارید برای اینکه ریزش قطع بشه دارم دیونه میشم.طبع سرم گرمه.

کراتین کردی؟

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من انداختم تو کار شامپو فولکا

شامپو ایرانیه ولی خدا پدر بیامرزی ساختنش

نمیگم قطع شده، نه هست ریزش، فقط زیر دوش میرم یکم میریزه ولی کم شده برا من از وقتی انداختم تو خط فولیکا

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

من انداختم تو کار شامپو فولکاشامپو ایرانیه ولی خدا پدر بیامرزی ساختنشنمیگم قطع شده، نه هست ریزش، فقط ...

از گرون ترین شامپو تا ارزون ترین ترکیباتش یکین اصلا شامپو ربطی به ریزش نداره 

تغذیه سالم 

استرس نداشتن 

یدونم چک کنی هورمون ویتامین تنبلی تخمدان

از گرون ترین شامپو تا ارزون ترین ترکیباتش یکین اصلا شامپو ربطی به ریزش نداره تغذیه سالم استرس نداشتن ...

یه تنه نتایج من و ترکیبات آزمایشگاهای شامپو سازی مختلف بردی زیر سوال، دس شما درد نکنه😂

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

والا من نمی‌گم یه دکتر سرشناس پوست مو همین نظرو داشت با اینکه سنش زیاده سه برابر ما مو داره

کی کی هست؟ 

کی کی هست؟

نمی‌گم ریا نشه 😂

ولی خواهری من تقریبا هر راهو بر موهام رفتم نتیجه خودمو میگم 

من آزمایش هورمون دادم مشکل نداشتم 

تا اینکه بخاطر کم خونیم بادوم درختی شروع کردم با مویز خوردم برام معجزه بود اگه کم خونی داری امتحان کن 

نمی‌گم ریا نشه 😂ولی خواهری من تقریبا هر راهو بر موهام رفتم نتیجه خودمو میگم من آزمایش هورمون دادم م ...

دکتره خیالیه ن؟ 😂

نه 😂😂حس گارد گرفتن بقیه رو ندارم گمون نکنم از من کسی بیشتر دکتر پوست مو رفته باشه

بگو حالا شاید گارد نگرفتم، گرفتمم فدای سرت مهمه مگه؟ 

مثل همین پیرمرده که تو ماهوارس؟ کچل بود یهو مو دار میشه😂