2777
2789
عنوان

رفتم برا خودم عروسک خریدم

183 بازدید | 17 پست

زندگیم این روزا اصلا جالب نیست اصلا حدود یه هفته میشه تو تختم تو تاریکی فقط برا دستشویی میرم بیرون و قهوه آوردن

افسردگیمم برگشته 

طی یه عمل احمقانه رفتم عروسک مورد علاقمو که از بچگی تو گوشم خونده بودن تو بزرگی عروسک میخوای چیکار رو خریدم(الان۱۸سالمه) با یه انگشتر :) حالم بازم خوب نیست ولی باز خودم پشت خودمم  

عکساشون:

دوستاننن بنده کنکوری ام جز اینجا هم جایی رو ندارم و برنامه ای هم ندارم دوست و فامیل هم ندارم مامان هم بود و نبودش فرقی برام نداره یدونه فقط اینجارو دارم اونم دلم نیومد بزارم برم چون خااااالص تو تنهایی خفه میشدم پس اگه روزی ،ساعتی ،دقیقه ای منو تو دو تا تاپیک پشت سر هم دیدین حتماااا بهم گوشزدی فحشی چیزی بدین که برم چون از دستم در رفته و آنلاین شدم (البته جز شبا ساعت۹/۵_۱۰به بعد تا ۱۱که دیگه کلا برا خودمه) مرررررررسییی از همتون 😌♥️✨ آهای آقا پسری که برا من درخواست دوستی میدی همینکه تو اینجا عضوی برا من با اوبی ها هیچچچچچ فرقی نداری پس با درخواست به من یدور فحش برا ناموست می‌شنوی🤭♥️(بابت بی ادبی از کاربرای زن عذر میخوام)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خوشگلن دمت گرم رفتی خریدی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

من با ۳۰ سال سن هنوز عروسک میگیرم برای خودم 

حتی گلسرهای دخترونه و گوگولی 

ببین با چی دلت خوشه همون کارو بکن 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

درس بخون

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

کار خوبی کردی آفرین.خرید حال آدمو خوب میکنه اگه وسیله مورد علاقتم باشه چه بهتر.پیشنهاد میکنم تو خونه نمون،عصرا برو پارک،بوی طبیعت رو استشمام کن،کارای روزمره رو انجام بده.برو خرید روزانه مثل سبزی خوردن خیار وگوجه و.... بشین تو خونه سبزی هارو پاک کن اینا خودش ارتباط گرفتن با طبیعته و طبیعت دوای خیلی از دردای روحیه.امیدوارم خوب بشی☺️

پیج عروسکبافی من dashke_baftt🥰
چچمن ازین خرس گنده ها دوس دارمک برم بخلش شبا ولی روم نمیشه بخرم😆

میدونی بخاطر چیه بخاطر اینکه همیشه بقیه برای تصمیم گرفتن چی خوبه چی بد و احساسات ما رو سرکوب کردن مثل اینکه اگه عروسک بخری تو این سن خیلی بده