2777
2789

یه مشت نا امید شدیم

کسی راه حلی پیدا نکرده؟!

پنج ماهه اقدامم سیکلام ۳۶روزه شد بعد اقدام حالا شده ۲۷روزع این ماه!عجیب بود برام زود پریود شدم هشت روز

چیکار کنم حامله شم دیگه خسته شدم بچه دوممه و مشکلی نداریم🥲🥲🥲🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیاده روی منظم و ثابت در هوای آزاد شروع کن. تحت هر شرایط زمانی و آب و هوایی ...یه برنامه منظم و ثابت پیاده روی برای خودت بزار...حدود ۱ساعت و ربع...هروز ..قطعش نکن. یا برو‌باشگاه اونم منظم....منظم و ثابت بودن خیلی مهمه

رفتم دکتر میگه تا یکسال وقت داری🤨

آره تا ۱ سال طبیعیه من خیلی هارو دیدم که بچه اولشون همون ماه اول اقدام نتیجه داد ولی بعدی ها خیلی طول کشید شاید به خاطر دوران شیردهی یا حاملگی اوله که بدن تعییر میکنه

وزنم متعادله اخه

من نگفتم بخاطر چاقی هست ...معجزه ای در پیاده روی ثابت و منظم هست من توی چند نفر دیدم. خودمم بعد از زایمانم با اینکه شیر دهی قطع کرده بودم پریود نمی‌شدم. وقتی پیاده روی منظم و ثابت تو پارک شروع کردم در ماه دوم پریود شدم. ولی باید تحت هر شرایطی انجام بشه. مثلا نگی گرمه سرده کار دارم...