2777
2789
عنوان

بیاین به هم دلگرمی بدیم🥲🫠

101 بازدید | 21 پست

بیاین خواسته هامونو بگیم و برای هم آرزوی خوب بکنیم🫂

دوست مهربونم برای رسیدن به حاجتم با قلب مهربونت برام دعا کن و یک صلوات مهمونم کن 🌱 💚 🍃 

برای من دعا کنید که حامله باشم و اگه نه بزودی بشم

فقط 35 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای من دعا کنید که حامله باشم و اگه نه بزودی بشم

عزیزم انشالله به زودی یه بچه سالم و صالح خدا بهتون بده🩷🩵

دوست مهربونم برای رسیدن به حاجتم با قلب مهربونت برام دعا کن و یک صلوات مهمونم کن 🌱 💚 🍃 

دعا كنيد منم برم كربلا

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

نی نی میخام تو یک مخمصه ای هستم انگار دنیا برام‌تموم شده خیلی دلم بچه میخاد دعا کنین بشه😭😭😭

منم همینجور انشالله هردومون

فقط 35 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

نی نی میخام تو یک مخمصه ای هستم انگار دنیا برام‌تموم شده خیلی دلم بچه میخاد دعا کنین بشه😭😭😭

گلم انشالله خدا بهتون یه بچه خوش قدم بده که همه مشکلات تون هم حل بشه🩵🩷

کاش اتفاقای خوبی ک میخوام واسم بیفتن🤲🏼

انشاالله از خوشحالی اشک شوق بریزی گلم🌸