2777
2789

من پنج روزه عمل کردم دیروز تازه تامپونامو دراوردم

اما از دیشب خیلی سوراخای بینیم نامتقارن شده به طرز وحشتناکی باهم فرق میکنن یکیش کاملا گرده یکیش کاملا بیضی

طبیعیه ایا

درست میشه بنظرتون 

استرس گرفتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت هنوز اولشه کم‌کم شکل واقعی دماغت معلوم میشه فعلاااااااا نیاز ب صبر داری نزار کسی فعلااااا از ...

فعلا ک کسی منو ندیده اما به قدری سوراخاش ضایس 

همش تو خونه خانواده میگن چرا اینجوری شدی

خیلی استرس گرفتم امیدوارم ورم باشه

وای منم امروز میرم جواب ازمایش بگیرم برم نوبت بگیرم واسه عمل بینیتروخدا بگو درد داشت؟ شبا چطوری میخو ...

جدیی بسلامتی عزیزم

درد ک والا من از عمل هیچی نفهمیدم تو بخش بهوش اومدم 

اما بعدش دندون درد شدید کل فکم و گلوم درد میکرد فکر کنم بخاطر لوله هاییه ک میکنن تو دهن

بستگی ب بدن هرکس داره من سه نفر دیگ باهام تو بخش بودن همشون خون بالا اوردن بعد بیهوشی اما من ن کبودی داشتم ن حالت تهوع هیچی

فقط سه روز اول اب دهنمم نمیتونستم قورت بدم یا قرص بخورم مردم و زنده شدم اون سه روز بعدشم تامپون من چون خونریزی نداشتم خیلی سخت دراومد رفتم اتاق عمل پیش دکترم دوباره نصفه گیر کرده بود

اصلا واقعا ب دردسراش نمی ارزید خیلی این پنج روز من اب شدم الانم بخیه هام خیلی اذیتم میکنه بینیم توش خشکه فعلا از فردا باید شست و شو بدم الان قطره میزنم میسوزه

بازم بستگی ب بدن هرکس داره من کسایی ک باهام اونجا بودن حالتای خیلی بدتر از من داشتن

فقط سعی کن روز اول کلا یخ بزاری رو چشمات

روز اول بزاری تمومه بعدش فایده نداره

من کبودی اصلاااا ندارم الان

اما خب این بخیه ها و خشکی و الانم سوراخا واقعا رو مخمه

هر از گاهیم لخته خون میاد بیرون