2777
2789
عنوان

توروخدا بیایم با حموم آشتی کنیم خو خفه شدم لامصب

| مشاهده متن کامل بحث + 2756 بازدید | 132 پست
چه میدونم متاهل هست بچه هم داره خواهر منم اینقدر حساس هست به حمام کردن وبو عرق اونم روش نمیشه بگه به ...

پس خواهرت بنده خدا چجوری تحمل میکنه

ناراحت شدم واقعا بیشتر برا شوهرش

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

وااای😑😑😑موقعی که وقت میدین به منشی بگین تاکید کنه قبل اومدن حتما حموم کنن و لباس تمیز بپوشن.یه نو ...

رادیولوژِی هستن مطب نیست ک منشی داشته باشه

یه صلوات میفرستی برام لطفا  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس خواهرت بنده خدا چجوری تحمل میکنهناراحت شدم واقعا بیشتر برا شوهرش

دیگه مجبوری دیگه بعدش که میره  با خودش میگه بگو زن خجالت بکش یه دوش بگیر زن خوبی هست ها اخلاق ایناش ولی همین مشکل داره

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
دیگه مجبوری دیگه بعدش که میره با خودش میگه بگو زن خجالت بکش یه دوش بگیر زن خوبی هست ها اخلاق ایناش ...

منم یه دوستی دارم از زمان مدرسه تا الان که بچه داره همینطوره

ولی تمیزه حمام هروز میره اما بدنش مو میده طفلکی

تازه لاغرم هست 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

سلام عزیزماگه لینک عکس باشه ببینم بهترهاز روی عکس چاپی نمیشهمشکلتون هم بگین ممنون میشم

عزیزم سایت اجازه ارسال لینک جواب رو بهم نمیده..

ولی توی تاپیک اخرم جواب  سی تی قلب هست میشه نگا کنید

با احتیاط اینجا هستم ۶ بار ترکیدم.. کاربر قدیمی هستم ❤😒
بدن ک اکی ‌.مو چی. ؟ من یک روز نمیرم موهام چرب میشخ و کف سرم بو می گیرا .من خودتم عرقی نیستم.کم عرق ...

دروغ چرا دیدم موش برق میزنه وقتی دو هفته اینا نرفته ولی بو اصلا اصلا اصلا 

همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️

منم یه دوستی دارم از زمان مدرسه تا الان که بچه داره همینطورهولی تمیزه حمام هروز میره اما بدنش مو مید ...

نه این حمام دیر میره لباس هم که خودش میگه دیر میشورم خراب میشه چادرش خیلی بو بدی میده 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
وااای😑😑😑موقعی که وقت میدین به منشی بگین تاکید کنه قبل اومدن حتما حموم کنن و لباس تمیز بپوشن.یه نو ...

همیشه بچه های پذیرش میگن

ولی واقعا یکسری شعور زندگی اجتماعی ندارن

پرتوکار☢️ سوالات مربوط به عکس های پزشکی رو تا در حد سواد و علمم پاسخگو هستم🥰🔮

وقعا حوابه؟من دکتر رفتم صد تا آزمایش دادم یه عالمه خون دادم گفت هیچ مشکلی نداری

من شنیدم خوبه

به دکتر طب سنتی معتبر و مجرب مراجعه کنید

این که بعضیا از حموم در میان و همون لحظه عرق میکنن ولی بعضیا دو ماهم بشه حموم نمیرن ولی بو نمیدن و کم عرق میکنن به همین مسائل مزاجی مربوطه

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
نه این حمام دیر میره لباس هم که خودش میگه دیر میشورم خراب میشه چادرش خیلی بو بدی میده

ناشناس بگید بهش😁

بعضیا هم واقعا مشکل دارن من چند سال قبل می رفتم حموم بیرون میومدم بو می دادم اینقدر حساس شده بودم بع ...

بو میده خودت حس نمیکنی😐

بعد از کلی انتظار و سختی و استرس بهم رسیدیم🥰💝                  ما خدا را داریم به ازای هر آنچه که نداریم 💕 

دروغ چرا دیدم موش برق میزنه وقتی دو هفته اینا نرفته ولی بو اصلا اصلا اصلا

اون ب بدنشم بستگی داره .یسریا خیلی ادم عرق و بو واینا نیستن..من اینجوررر نیستم‌.ولی اگ‌یک هفتم نرم بو نمی ده بدنم .ولی موهام‌خیلی چرب میشع .واسه همین هر ی رور درمیون حمومم‌..تحمل موی چرب خیلی برام‌سخته . کف سرم بو بده میفهمم‌.حالم ازخودم بهم میخوره.

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍