2777
2789

ورزش

خاکشیر

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیاده روی 

نخوردن آب یخ

خوردن صبح ناشتا عسل و اب ولرم و خاکشیر

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

غذاهای سرخ کرده و فستفودی رو بذاری کنار خیلی تاثیر داره 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

مفیدا، دم کرده کاسنی، اسفرزه، تخم شربتی، میوه و سبزیجات کم قند و کم کالری

هرچی روده بیشتر کار کنه، ۳ بار در روز، برای کبد بهتره و سالم میشه

غیر مفید، قند، شکر، کربوهیدرات، خوراکی های شیرین، میوه های پر قند

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

الان همه چیز که مربوط بهش هست رو میگم...هرچی که میگم هم علمیه هم حاثل تجربس

اولا این نکات حتما باید رعایت بشه:

آب یخ ممنوع

آب تا یک و نیم ساعت قبل غذا و بعدا غذا ممنوع

آب بین غذا ممنوع

ادویه تند و سس تند ممنوع...چون باعث تشنگی میشه و اب میخورید و کبد چرب میشه

اینا رو رعایت کنید

اما درمانش چندین روش مختلف داره

میتونین از عطاری صاف کننده خون بخرید و مصرف کنید تا ۱۲۰ روز

میتونین از سکنجبین‌کاسنی تا ۱۲۰ روز مصرف کنید

یا آب زرشک هر روز

یا عرق کاسنی و شاطره بخرید زمانی که آب میخورید با آب قاطی کنید نصف نصف

میتونید رب انار بخرید باهاش شربت درست کنید(رب انار+عرق کاسنی یا شاطره یا هردو+ شکر یا عسل)

و...

هر کدوم راحتید میشه برا کبد چرب به کار برد

سلامت باشید...وقتی حس کردید پوست داره سرخ و سفید میشه یعنی کبدتون داره درمان میشه

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.