2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بختیاری ها که چشم آبی هستن ژن کجارو دارن؟ آخه چشم رنگی زیاد هست

هست عزیزم الان همه جوره توی ایران هست. درهمه ی کشورها ادغام ژنتیکی اتفاق افتاده . درمقایسه با زمان هخامنشیان درنظر بگیری یه ایرانی ژنتیکش فوق العاده اصیل بوده ولی خودمون که از ۸پشت خودمون یابیشتر اطلاع نداریم 

ای بندِ دلِ حیدرِ کرار ابوالفضل🖤بندِ جِگرم پاره شد انگار ابوالفضل🖤بعداز تو حسین ،یِکه وتنهاست کجایی؟🖤آتیش زدن خیمه رو،عباس کجایی؟🖤🥀

وایی😂 اینجوری آدم قاطی می‌کنه که لااقل متفاوت میذاشتن😑😂

چه انتظاراتی داری خواهر نی نی سایته ها کار سخت ازش نخواین 😂😂

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭

اونا درنتیجه ادغام ژن با روس هاس. مثل جنوب که پرتقالی هاتوش بودن و...

چرا وقتی اطلاعات کافی ندارید اظهار نظر میکنید؟( تاپیک اخرمو واسه جنابعالی زدم تا شاید یه تکونی به این تصورات غلطت بخوره)

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡

چرا وقتی اطلاعات کافی ندارید اظهار نظر میکنید؟( تاپیک اخرمو واسه جنابعالی زدم تا شاید یه تکونی به ای ...

اره تصور تودرسته

من علوم سیاسی خوندم رشته م جوریه که توش روانشناسی،جامع شناسی ،تاریخ ،جغرافیا وعلوم اجتماعی تدریس میشه وباید به همه ی این مباحث مسلط باشی 

بعد من نمیدونم؟

ای بندِ دلِ حیدرِ کرار ابوالفضل🖤بندِ جِگرم پاره شد انگار ابوالفضل🖤بعداز تو حسین ،یِکه وتنهاست کجایی؟🖤آتیش زدن خیمه رو،عباس کجایی؟🖤🥀

چرا وقتی اطلاعات کافی ندارید اظهار نظر میکنید؟( تاپیک اخرمو واسه جنابعالی زدم تا شاید یه تکونی به ای ...

سوزشت رودرمان کن اینقدر زیاد بوده که بخاطرش تاپیک زدی وقفل کردی؟اگه میخوای بحث کنی تاپیک روباز کن تا باهم بحث تاریخی وعلمی انجام بدیم ودوستان بخونن دیگه چرا قفلش کردی؟

توی اون تاپیکی که زدی تگم میکردی خب بذار نی نی یاربیاد ببینه

تگم میکردی بعد تاپیک روباز میذاشتی که منم مستند وتاریخی جوابت روبدم دیگه چرا لستی تاپیک رو؟یه کاری انجام میدی پاش وایسا .برای منم راحته یه حرفی بندازم روی زمین بعدم تاپیک رو قفل کنم .بعد بیام بهت پیام بدم بگم فلانی بیا تاپیک اخرم جوابتو بخون😂