عزیزم، اینکه شما علوم سیاسی خوندی خیلی عالیه، ولی این دلیل نمیشه که در مورد ژنتیک و تاریخ ایران متخصص باشی. رشتهی شما یه دید کلی بهت میده، ولی تخصص در این زمینهها نیاز به تحقیقات جداگانه داره.
این رشته معمولاً بیشتر روی سیاست و جامعهشناسی تمرکز داره، نه ژنتیک و تاریخ اقوام. مگه تو واحدهای درسیتون دقیقاً در مورد تنوع ژنتیکی اقوام ایرانی هم درس میدن؟ چون حرفات بیشتر شبیه یه سری فرضیههای بدون پشتوانه علمیه تا یه بحث تخصصی.
جالب اینجاست که فردی که رشتهاش علوم سیاسیه ، هنوز نمیدونه علم ژنتیک و تاریخ اقوام ایرانی چقدر پیچیده و چندلایه است، ولی عجیبه که سعی میکنه با کلیشههای سطحی و فرضیههای بیپایه، هر کسی رو نطقهنظرش رو زیر سوال ببره.
این نشون میده که رشتهات چه قدر تو رو به دانش واقعی و تحلیل منطقی نزدیک کرده.واقعاً برام جالبه که کسی با این تخصص، هنوز نفهمیده که بحثهای علمی نیاز به مدرک و منبع موثق دارن، نه فقط یه سری برداشتهای شخصی و تعصبآمیز. شاید بهتر باشه به جای اینکه وقتت رو صرف تکرار این حرفها بکنی، یه کم بیشتر در مورد روش تحقیق و اعتبار منابع مطالعه کنی.
در ضمن، نگران قفل شدن تاپیک نباش. فقط میخواستم از انتشار اطلاعات غلط و گمراهکننده جلوگیری کنم. اگه واقعاً چیزی بیشتر از یه سری عقاید از پیش تعیینشده برای ارائه داری، خوشحال میشم بشنوم . اگر واقعاً دنبال بحث علمی هستی، بسمالله؛ مدارک و مستنداتت رو بیار وسط، نه کلیشههای تاریخ مصرف گذشته و توهین های شخصی وگرنه این بحثهای شخصی و توهینآمیز هیچ ارزشی نداره
اما تا اون موقع، بهتره اجازه بدی بقیه یه کم اطلاعات درست و حسابی یاد بگیرن. شاید یه روزی به دردت خورد و تونستی یه بحث علمی واقعی رو شروع کنی.
راستی، اینم اضافه کنم که واقعاً حوصله ندارم وقت و انرژیم رو صرف این کنم که به کسی که اصول اولیه یه بحث علمی رو بلد نیست، توضیح بدم چطوری فکر کنه. پس اگه انتظار داری بیشتر از این وقت بذارم، باید بگم متاسفم. بهتره بری یه کم مطالعه کنی و بعد برگردی...