2777
2789
عنوان

خانوادم وضع مالی خوبی دارن ولی خواهرمو تامین نمیکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 32 پست
گفتم که یا درس بخونه یا دنبال کاری ولی نه اینکه خیچ کاری نکنه و توقعات زیادم داشته باشه بعدشم میتونه ...

اره از این دید موافقم

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

الان میگی خواهرم پس درمورد خودت نیس و من راحت حرفمو بهت میگم اتفاقا کار پدرمادرت درستع به فرزندشون ی ...

عزیزم اخه چرا یه بچه ی ۱۸ ساله باید برای دو قرون انقد سختی بکشه تا الان که همش درس خونده و هیچی ندیده الانم میگه من میخوام برم کلاس نمیخواد که بره ولگردی کنه 

با این کار فقط عقده ای میشه و خاطرات تلخی از خانوادش به یاد داره

نگرانم که به تو هدیه کنم شعرم را، و تو آن را به کسی وای ولش کن اصلا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بچه باید تو این سن دانشگاه بره یا هدفی رو دنبال کنهظرف شستن تو رستوران اخهمنم شدیدا باهات مواف ...

ود رمقابل فرزندانمون برا رفع نیازهاشون کاملا مسیولیم اما نیاز رو با خواسته باهم قاطی نکنبم 

بچه ها علاوه بر نیازهاشون یه سری خواسته دارن که الزامی نیست .مثل سفر خارج 

دیدم اینجا میگن پدرم بدتدین پدر دنیاست چون پول نداره بفرسته منو سفر 

خوب جانم تو پول سفر میخوای خودت تلاش کن بدست بیار 

یا خرج کنسرت یا سفر با رفیقا کلاسای متفرقه ارایشگاه عیر موارد ضروری  اصلا نیاز واجب نیستند

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

الان میگی خواهرم پس درمورد خودت نیس و من راحت حرفمو بهت میگم اتفاقا کار پدرمادرت درستع به فرزندشون ی ...

خداییش کلاس زبان رفتن یا کلاس آموزش یه مهارت،توقع بیجا و اضافه ای نیست. ولی خرید پی اس و چمیدونم ماشین و سفر خارجی و... آره.در این صورت حرفتون درسته.بعد دختر ۱۸ساله بره توی رستورانی ک معلوم نیس همکاراش کیان و چجوری ان،خداییش درست نیست

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
گفتم که یا درس بخونه یا دنبال کاری ولی نه اینکه خیچ کاری نکنه و توقعات زیادم داشته باشه بعدشم میتونه ...

منم دختر نوجوان دارم

خودشو بکشه هم خرجای بی خود نمیکنم ولی کلاس زبان خرج الکی نیست

گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 

لااقل کار بهتری میرفت که تجربه کسب کنه ظرف شستن که هیچ پیشرفتی نداره

به پدرت بگین که کمک کنه 

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

ود رمقابل فرزندانمون برا رفع نیازهاشون کاملا مسیولیم اما نیاز رو با خواسته باهم قاطی نکنبم بچه ها عل ...

دقیقا منم دیدگاهم همینه مثلا من پدر مادرم گفتن میفرستیمت دانشگاه آزاد نمون پشت ولی موندم چون بنظرم هییییچ وظیفه ای در قبال دانشگاهم ندارن یا حتی بهم‌گفتن واست فلان گوشی رو می‌خریم کلاس موسیقی میفرستیم‌ تورو دلم نخواست قبول کنم چون بنظرم اینا باید با پول خودم باشه نه حاصل زحمت ها و نخوردن نپوشیدن بابام

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم