2777
2789

اخه تبخال زده بود اول دستش و بوس کرد بعد میخواست صورتش رو بوس کنه نزاشتم بهش گفتم تبخال داری بوسش نکن گفت ک این که چیزی نیست حساس نباش خلاصه کلی غر زد و ناراحت شد رفت ....یه خورده ناراحتم نمیدونم کارم درست بوده یا نه دوست ندارم دل کسی بشکنه 

به درک که ناراحت شده.چه نفهم.دستشو بوسیده اگر بچه بماله به چشمش چی.فورا دست بچه رو ضد عفونی میکردی

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یبار پسرمو ندادم دست یه دختره ناراحت شد هنوزم ناراحتم من

برا چی ناراحتی

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

به درک که ناراحت شده.چه نفهم.دستشو بوسیده اگر بچه بماله به چشمش چی.فورا دست بچه رو ضد عفونی میکردی

سریع شستم اتفاقا دید شستم همش میگفت وای اینو نگاه مگه من مریضم این کارو میکنی 

یه چیزی برات تعریف میکنم که بدونی کار درستی کردی

ویروس تبخال ممکنه به سیستم عصبی بزنه و باعث یک نوع بیماری بسیار کشنده میشه که ظرف ۴۸ ساعت ممکنه بچه رو بکشه و اگر نکشه آسیب های مادام العمر میزاره

آنسفالیت هرپس سیمپلکس (HSE)
خیلی نادره اما هست

ببین بعضی آدما واقعا بیشعورن

چون از خطراتش آگاه نيستن

يادت باشه ناراحت شدن اين و اون ابدا مهم نيست! يك لحظه چيزي رو كه من بالا تعريف كردم تصور كني ميفهمي كه چقدر بي اهميته كه طرف بهش برخورده يا نه؟ 

چون از خطراتش آگاه نيستنيادت باشه ناراحت شدن اين و اون ابدا مهم نيست! يك لحظه چيزي رو كه من بالا تعر ...

اخه یارو ۴۵ سالشه شوهر و بچه نداره به خاطر همین میترسم دلش بشکنه یا حتما فکر کنه با منظور این کارو کردم

اخه یارو ۴۵ سالشه شوهر و بچه نداره به خاطر همین میترسم دلش بشکنه یا حتما فکر کنه با منظور این کارو ک ...

اصلا ناراحت نکن خودتو.مگه عمدی و به قصد دلشو شکستی.من خواهرزادمو بخوام ببوسم میگم میشه ببوسمت.تو این‌زمانه با این همه اطلاع رسانی و اینهمه بیماری بوسیدن اشتباهه.من سرما بخورم خودمو قرنطینه میکنم