2777
2789

سلام 

من یه خواهر ۱۸ ساله دارم تازه امسال مدرسش تموم شده و همراه باهاش خواسته هاشم بیشتر شده 

خیلیم مغروره میگه من الان میخوام کلاس زبان برم کلاس فلان و بهمان برم اینا همه پول میخواد من نمیتونم بخاطر هرچیزی چهارساعت توضیح بدم واقعا نمیدونم چیکار کنم بخدا من اونقدری درامد ندارم که بتونم نیازهای یکی دیگه رو براورده کنم 

از طرفی ام دلم نمیاد دختر به این ساده ای و کوچیکی بره اینجور کارهای سخت و طاقت فرسا انجام بده 

دلم از این میسوزه که پدر ما واقعا وضع مالیش خوبه اما خواهر من بخاطر دو هزار باید بخواد بره رستوران ظرف بشوره و جارو بکشه😭😭😭😭😭😭

نگرانم که به تو هدیه کنم شعرم را، و تو آن را به کسی وای ولش کن اصلا

وااای بنده خدا بچه 

حالا خوبه پولو میخواد واسه پیشرفتش گناه داره

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

وای واقعا باورم نمیشه🥲🥲🥲چجوری بابات دلش میاد دخترشو بفرسته همچین جاهایی ولی تامینش نکنه

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای واقعا باورم نمیشه🥲🥲🥲چجوری بابات دلش میاد دخترشو بفرسته همچین جاهایی ولی تامینش نکنه

به بابام هنوز نگفتیم بگیم جنگ به پا میشه 

به بابام هنوز نگفتیم بگیم جنگ به پا میشه

بنظرم بگو باید پولش بهش بدن

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

الان میگی خواهرم پس درمورد خودت نیس و من راحت حرفمو بهت میگم 

اتفاقا کار پدرمادرت درستع به فرزندشون یاد میدن در قبال نیازهاش باید تلاشی هم کنه 

نه فقط نوقع پول خرج کردن داشته باشه 

مطمنا پدرت نیازهای اصلی خواهرتو فراهم میکنه دیگه خواسته ها ی بیشترشو خودش براورده کنه خیلیم خوب هست این طرز تربیت 

بچه هایی که فقط پول خرج کردن بلدن و تلاشی نمیکنن در بزرگسالی خودشون لطمه میخورن یا اینکه پدرت مجبوره تا اخر عمر ساپورت بده 

داییم دکتر دندانپزشکه پسرش خودشو میکشه واسه پی اس فور و یا خرید یک فلش بهش میگه نمیخرم درقبال اون یا باید درس بخونی یا کار کنی 

مشکل مالی نیست مشکل توقعات بچه هاست

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

خوبه که کار کنه هم روابط با مردمو یاد میگیره راه وروش زندگی یاد میگیره حرفه ای میشه ممکنه موقعیتای بهتری پیش بیاد! 

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
بنظرم بگو باید پولش بهش بدن

بخدا میگم ده بار بیست بار میگم ولی حرف تو کلش نمیره قیافه میگیره 

نه خودش زندگی میکنه نه میذاره ما زندگی کنیم فقط جمع میکنه

الان میگی خواهرم پس درمورد خودت نیس و من راحت حرفمو بهت میگم اتفاقا کار پدرمادرت درستع به فرزندشون ی ...

عزیزم بچه باید تو این سن دانشگاه بره یا هدفی رو دنبال کنه

ظرف شستن تو رستوران اخه

منم شدیدا باهات موافقم ولی نه افراط نه تفریط 

ما فرزندی رو بدنیا میاریم در قبال اون کاملا مسئولیم

بخدا میگم ده بار بیست بار میگم ولی حرف تو کلش نمیره قیافه میگیره نه خودش زندگی میکنه نه میذاره ما زن ...

خسیسه؟

عزیزم بچه باید تو این سن دانشگاه بره یا هدفی رو دنبال کنهظرف شستن تو رستوران اخهمنم شدیدا باهات مواف ...

گفتم که یا درس بخونه یا دنبال کاری 

ولی نه اینکه خیچ کاری نکنه و توقعات زیادم داشته باشه 

بعدشم میتونه کاری بهتر متناسب با شان خودش پیدا کنه

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی