2777
2789
عنوان

من چجور دختریم واسه ازدواج

234 بازدید | 17 پست

تاپیک قبلیمو بخونید اومدن کوبیدنم که تو تحصیلات نداری دیپلمی و زیباییم که متوسطه آنچنان زیبا نیستی شغلم که نداری و آشپزی و کار خونم که زیاد بلد نیستی

خب من خانوادم وضعشون خوبه و تک دخترم و روم سخت گیرن مگه اینا کافی نیست برای سخت گیری رو ازدواج؟یا نه باید با خواستگارام کنار بیام؟

My✨🥺

ن اوکیه عزیزم هرچی هم باشی خودتو دست بالا بگیر خودتو دست کم بگیری همه میزنن تو سرت ازمن به تو نصبحت دلت برای هیچ مردی نسوزه

بجز استارتر کسی نظرنده درمورد پستم!!!                                 لطفا یه صلوات برای ظهورامام زمانمون بفرست🫶🏼

خب مگه خواستگارات چطورن

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این دوره زمونه یا باید سرکاری باشی یا باید خیلی خوشگل وگرنه دیگه کسی دختر پاک و سالم و چشم و گوش بسته بسنده نمیکنه ی واقعیتیه پسرا میخوان دوموتوره باشه زندگیو بچرخونن 

واقعا داریم ب جاهایی میریم که معیار های اخلاقی داره زیرپا گذاشته میشه متاسفانه 

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

وا چطور برای پسرا امتیازه برای ما دخترا امتیاز نیست

یعنی برای پسری که بیاد خواستگاریت این چیزا ملاکه برات؟ که تک پسر بشه یا لوس ننه باباش؟ یا تحصیلات پایین یا...؟؟

پیامتو نمیخونم تا چشمت دربیاد😛

خب من وضع مالیم خوبه😐

خب از چی ترسیدی دیگه؟منتظر بمون تا بیاد دیگ 😂😐

درضمن شما الان وضع مالی پدرت خوبه ن خودت ایا میتونی ماهانه خرج کنی؟ تو زندگی همسر ک رفتی پدرت تامینتون میکنه؟

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

یعنی برای پسری که بیاد خواستگاریت این چیزا ملاکه برات؟ که تک پسر بشه یا لوس ننه باباش؟ یا تحصیلات پا ...

نه خب اون پسره با من فرق داره هر چی من دارم شاید برای اون عیبه

My✨🥺