2777
2789
باز شرو کردی خودااا باز موج منفی باز حرفای منفی باز ناامیدی ...تحریمیله مارو نکوشن ناامیدی تو قطعا م ...

کرع خب مه نگم ته خود شرایط جامعه نمیبینی، وضع اینجوره مه واقعیت اویشم بده مگه چاود وروی واقعیت واز کم🤣

سلامخوبی، سلامتیچ خبرمه دوباره غیب شدم، ن حالی نه احوالی پرسیدی ازمان

سلام ولا منیش سرما خواردمه بدجوررر 😅🤦🏽‍♂️

چخبر خوبی وتم نیسد شاید چیدسه تفریح جای چشته ولا یا وتم شاید تعلیق بیوده😅

خو الان بوگو کوجا بودی 

پرورده کوردم ایلام خاکمه....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولا خسیس نیم فقط شرایط اقتصادی باعث شده دو دوتا چارتا کنیم، ن کرع چ دارم همون بخورده طلاس که گفتم دا ...

اها الکی گردن شرتیط اقتصادی ننداز دوتا ترخینه میدادی دلار بالا میرفت یا ارز خارج میشد یا طلا صعود میکرد😅

باز خوبه همون یخورده ام داری ما ی گرمم نداریم 

کرع دوره پرفسوری گذشته یه کم خلاقیت به خرج بده

مدل بزی خوبه مععععععععععععع😅

دی دوران افت منه ....

از بدبختی بد منه...

فلک تا کو میگازی ...

یواش بچو نیلو تنبله😅😅😅

کرع خب مه نگم ته خود شرایط جامعه نمیبینی، وضع اینجوره مه واقعیت اویشم بده مگه چاود وروی واقعیت واز ک ...

🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁واقعا معلم کلاس اولت چحوری تحمل آورده ک یک سال گفته بابا اب داد ولی تو گفتی اززکوجا معلوم ابی باشه🤣

حالا میشه خاهش کنیم اینقدر مشکلات جامعه و وضع اقتصادی رو واضح شرح ندید تمنا میکنم ازتون🥺

باور بکه ی ذره امید ب اینده داشتم داغانه کردی آیم باید بیاد پیش ته درد دل بکه درجا خودکشی که درجااااا😅

سلام ولا منیش سرما خواردمه بدجوررر 😅🤦🏽‍♂️چخبر خوبی وتم نیسد شاید چیدسه تفریح جای چشته ولا یا وتم ...

الان که فصل سرماس، منیش سرما خواردمه ولی سرما نیس انگار کروناس اینقد سخته

تفریح چه کرع با این وضع اقتصادی، الان لا خود اویشی دوباره ونا امیدی قصه کید😅🫢

خب راس اویشم

عموی شوهرم فوت شده بود دیگه مام تو مراسم بودیم

اها الکی گردن شرتیط اقتصادی ننداز دوتا ترخینه میدادی دلار بالا میرفت یا ارز خارج میشد یا طلا صعود می ...

حالا درسه مه ترخینه وپید ندادم، ولی این چیزایی که گفتی اتفاق افتاده تقصیر منم نبوده😅

[QUOTE=398058100]🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁واقعا معلم ک

اس اولت چحوری تحمل آورده ک یک سال گفته بابا اب داد ولی تو گفتی اززکوجا ...[/QU😂😂😅OTE]یک معلمی داشتیم اینقد خوب بودمنو خیلی دوس داشت،

هعی روزگار چویی جور برقو باد گذری🫤

دی ومشکلات جامعه نویشم وخوشیلمان قصه کم البته باید بگردیم پیدا کنیم خوشی

الان که فصل سرماس، منیش سرما خواردمه ولی سرما نیس انگار کروناس اینقد سختهتفریح چه کرع با این وضع اقت ...

عه تنیش سرما خواردیده و علی هه ته باعث بیودن ایمه سرما بخویمن اقره قصه ناامیدی کردی گشتمان افتادیم زیر پتوووو ایمه🥺کس نیه هه غذای درس بکی ارامان ما مظلومیم و خدا فره......

خو دی مه مثبت فکر کم مثل بعضیا نیستم همش دم از آخر زمان بیم😏

خدارحمته بکه کفتمه یاد آهنگه ک وت...

عجب رسمیهههههه رسم زمونه 

حالا درسه مه ترخینه وپید ندادم، ولی این چیزایی که گفتی اتفاق افتاده تقصیر منم نبوده😅

آی و بختم راس ایوشی له مدت عمرت هه ی قصه درس وتی افرین 💐

اقره وتیمم ترخینه ترخینه وارانیش نواره

[QUOTE=398058100]🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁واقعا معلم کاس اولت چحوری تحمل آورده ک یک سال گفته بابا اب داد ولی ...

خدا رحمته!بکیدن تاالان فکر بکم مردگع 🥺

کلاس اول ۲۰مرتبه مشق تنبهی دا پیم یاده وخیر چقدر بدبختم مه🥺🥺🥺

افرین حرفای قشنگ خوشگل بزن 

عه تنیش سرما خواردیده و علی هه ته باعث بیودن ایمه سرما بخویمن اقره قصه ناامیدی کردی گشتمان افتادیم ز ...

ولی من دیگه دارم بهتر میشم، وقول ته مشکلات جامعه تقصیر منه🤔

دالگد ومال نیس اراد غذا درسه بکنه 

ای خدااا هر ترخینه نیاشتین ترخینه درس کنین😂

خدا رحمت کنه امواتت

آی و بختم راس ایوشی له مدت عمرت هه ی قصه درس وتی افرین 💐اقره وتیمم ترخینه ترخینه وارانیش نواره

یه حرف درس گفتم، واقعا که 😕

واران فعلا نیه تا آبان ماه اونم یه واران