الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت میخوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
ولی به حرف من گوش کن. علائمت کاملا نشون دهنده ی بارداری پسره. فقط بخاطر ویارت نمیگم. مابقی چیزایی هم که گفتی نشاندهنده ی اینه که پسر داری. خیلی کم در نظر بگیریم به احتمال ۹۹ درصد پسره
من تهوع دارم ولی استفراغ نهکلا از قبل شیرینی دوست داشتمولی الان خوش اشتهاتر شدمزشتم شدم والاازمایش ژ ...
بیشتر علائمت به دختر میخوره ولی کلا علائمت هم به دختر میخوره هم به پسر. ۸۰ درصد به دختر میاد. اما ممکنه پسر هم باشه. بعضی وقتا هم دکترا اشتباه تعیین جنسیت میکنن. من یه زوج خارجی توی اینستا دیدم که ۵تا دختر داشتن و ششمی هم تو راه بود، توی جشن تعیین جنسیت بچه ششم، فهمیدن که ششمی هم دختره و خب بعد از ۵تا دختر، هرکس دیگه ای هم باشه فکر میکنه صددرصد ششمی هم دختره! اما بچشون پسر بدنیا اومد!!!! حالا هفتمی رو بارداره و اینم توی جشن تعیین جنسیت، معلوم شده که دختره، تا بدنیا بیاد الله اعلم