2777
2789

چطور روزاتون رو میگذرونید ؟ 

روحیه تون رو چطور حفظ میکنید؟ 

با بچه هاتون چطور رفتار میکنید؟ 

من ازدواج دومم هست و متاسفانه این بار هم توی انتخابم اشتباه کردم و از زندگیم راضی نیستم خیلی غصه میخورم خیلی غم دارم اصلا شدم یه آدم استرسی و نگران و مضطرب ...

تازگیا که آریتمی قلبی گرفتم و دکتر بهم داروهای تخصصی بیماری قلبی داده 

حس میکنم جون زندگی کردن ندارم دیگه

شماهایی که شرایط مشابه من دارین چطور با زندگی سر میکنید؟

چکار کنم حال روحیم بهتر بشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه میخواهید ازدواج کنید  اینجا مشورت بگیرید .

تجربه ها رو ببینید و ..

اما خیلیاتون قبول نمیکنید . و فکر میکنید ماها دشمن هستیم 😑

الانم  با یک مشاور حرف بزن . در نت بزنمپ مشاوره رایگان  

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

پیاده روی روزانه داشته باش تو روحیه تاثیر داره

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
خرید میکنم ب خودم میرسم خودمو دوس دارم

خوش به حالت 

من حتی حوصله خیابون رفتن و خرید کردن هم ندارم 

فقط و فقط به خاطر پسرم حفظ ظاهر میکنم که اون دیگه غصه نخوره ولی حس میکنم تمام ذوق زندگی در من از بین رفته

خوش به حالت من حتی حوصله خیابون رفتن و خرید کردن هم ندارم فقط و فقط به خاطر پسرم حفظ ظاهر میکنم که ا ...

من دو سه سال مثل تو زندگی کردم 

الن هنوزم دارم داغونیای اون چن ساله جمع میکنم 

من نمیخام شوهرم عشق کنه و زندگی من پیر و بدبختر بشم مگ همه چی عشقه یعنی دوسش نداری دیگ همه چی تموم شده ن..

بشین پای زندگیتبیرون خبری نیسهمه ادما یه ایرادی دارن بلخره

بیرون که بله میدونم خبری نیست 

با اینکه از نظر مالی کاملا مستقلم خونه ماشین و درامد دارم ولی نمیخوام به هیچ وجه برای بار دوم بیفتم توی پروسه ی طلاق .

ولی خب شوهرم اذیت های خودشو داره 

زندگی رو برام تلخ کرده 

خیلی درمانده شدم 

😔

با مشاور صحبت کن، اگر واقعا به درد هم نمیخورید جدا بشید بهتره،

خدا بزرگه، کمک میکنه

از اینکه یک بار جدا شدید نگران نباشید، شاید بخت بعدی درست از آب دربیاد

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

من دو سه سال مثل تو زندگی کردم الن هنوزم دارم داغونیای اون چن ساله جمع میکنم من نمیخام شوهرم عشق کنه ...

من عاشقش بودم که راضی شدم برای بار دوم ازدواج کنم 

ولی اخلاق و رفتارش دورم کرد ، سرد شدم ، دیگه حس و حال قبل رو ندارم ، خیلی خورد شدم توی این زندگی ، بارها غرورم شکست چیزی که مهم بود برام 

کتک خوردم ازش ، فحش شنیدم ، دعوا های شدید 

این مدت که باهاش ازدواج کردم همش در حال گریه کردن بودن قسم میخورم قبلا یدونه موی سفید هم نداشتم ، بیماری قلبی نداشتم ، افسردگی و استرس نداشتم ولی این دوساله که باهاش ازدواج کردم همه اینارو مبتلا شدم 

منم دیگه توی دعواها میزنمش منم داد میزنم حتی خودمو زدم کلی انقدر با صدای بلند گریه کردم و فریاد کشیدم دو روزه صدام گرفته 

احساس میکنم تباه شدم توی این زندگی 

دلم واسه پسرم میسوزه 

میخوام خودمو جمع و جور کنم به زندگی برگردم نمیدونم چطور میتونم 

با مشاور صحبت کن، اگر واقعا به درد هم نمیخورید جدا بشید بهتره،خدا بزرگه، کمک میکنهاز اینکه یک بار جد ...

خیلی پشیمونم از انتخابم و از ازدواجم 

با اینکه خودم بچه دارم ولی بچش منو پیر کرد از بس که چالش داشتم باهاش

همه میگن وقتی مطلقه ای بچه ام داری باید با یکی مثل خودت ازدواج کنی ولی بچه ها باهم فرق دارن 

خدای بالای سر شاهده که پسر من چقدر بی آزاره و پسر همسرم چه بلاهایی سر من اورده این مدت منم میریزم توی خودم و خودمو نابود میکنم و حرفی نمیزنم چون از نظر دیگران یه نامادری همیشه مقصره 

خیلی پشیمونم از انتخابم و از ازدواجم با اینکه خودم بچه دارم ولی بچش منو پیر کرد از بس که چالش داشتم ...

شرابطه مالیت اوکی هست چرا جدا نمیشی؟

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....