2777
2789
عنوان

ی فیلمی دیدم تو یوتیوب حالم بد شد

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 23 پست
پپیشنهادت چ فیلیمه 😂😂بزا یادم بره

ایرانی ک اگ ندیدی زیاد هست

هزار پا، چشم و گوش بسته و. اینا

ولی خارجی کمهه 

حال خوب کنن مثلا عاشقانه ای چیزی

واقعا ذهنم خالیه الان💔😂

پشت هر آدمی یه داستانه   و    پشت هر داستانی یه آدم...🌱ساده عبور نکن از دنیایی که فقط یکبار تجربه اش میکنی🍃🧡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زن ومرد ندارهشیطان میتونه هر دو را تا لجنزار ببره.خدا عاقبت همه را ختم به خیر کنهدرک میکنم،چه حسی دا ...

انشالله عزیزم

😔🥺

حس خیلی بد ی جوریه 

امیدوارم اوضاع همه ما بهتر بشه ک هیجوقت کسی حاضر به همچین کاری نکنه

مجردم ولی عاشق نی نیام😍🥺😭.کاش میشد ی نی نی بهم بدن بزرگش کنم بهترررررین مامانی بشم واسش😂🥺

هر چی دیدی باور نکن

تو این دنیا هیچی بعید نیست، وقتی بی غیرتی اینقدر زیاده که سوییچ پارتی میگیرن

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

بجای گریه کردن میزد بیرون مگه زورش به پیرزن نمیرسه؟ بخاطر پول هر غلطی میکنن بعد میاد گریه میکنه که چ ...

گویا چند تا بادیگارد داشته

مجردم ولی عاشق نی نیام😍🥺😭.کاش میشد ی نی نی بهم بدن بزرگش کنم بهترررررین مامانی بشم واسش😂🥺

ایرانی ک اگ ندیدی زیاد هستهزار پا، چشم و گوش بسته و. ایناولی خارجی کمهه حال خوب کنن مثلا عاشقانه ای ...

مرسی عزیزم