2777
2789
عنوان

پوله عزیز

70 بازدید | 8 پست

واقعا دوره زمونه ای شده عمیق ترین دوستیها برا دو قرون پول از بین میره یه بنده خدایی رو فالو دارم استاد دانشگاهه دکتری داره میگفت تو این عمری که از خدا گرفتم یه چیزی رو خوب فهمیدم اونم اینه که پول تنها نجات دهنده هست پول نداشته باشی حتی خانواده ت هم برات تره خورد نمیکنن

راست میگفت واقعا

یه دوستی دارم قشنگ بالای صد ساعت من برای این ادم وقت گذاشتم که مشکلاتش حل بشه خودش میگه تو بهتر از مشاوره ها میتونی راهنماییم کنی امروز بخاطر 700 تومن که یه نفر دیگه اشتباه کرده بود و ربطی هم به من نداشت ببین چه کولی بازی هایی درمی اورد منکه توقع نداشتم از حقش بگذره و سریع پولش رو با احترام زدم حسابش ولی خودم بودم برای همچین دوستی خیلی بیشتر ارزش قائل بودم تازه همین ادم شوهرش برامون یکاری انجام داد قرار بود 5 تومن بگیره 7 تومن گرفت یا کادوی عروسیم بهم 600 داد گفت یه تومنه   اصلا برگام میریزه 

این پوله عزیز چی داره که همه چی رو میشه باهاش قیمت گذاری کرد حتی رفاقت و محبت و توجه !!

واقعا اولویت زندگی ایناس از نظرم

سلامتی تن

عمر و زمان

پول

بعد خانواده ای که تشکیل میدی

خانواده ای که توش بودی

محل کار و کسب پولت

اون اخر ماخرا هم دوست و رفیق اون ته جدول

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

متاسفانه توش که قرار میگیری میبینی در همین حده

هیچ وقت پول برام مهم نبوده

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

واقعا چیز کثیف و عجیبی هست واقعا اگر پول نبود نمیشد بشر رو کنترل کرد

آره به خدا با پول میشه همه کس رو خرید 

پارسال حق من بود ولی پدر طرف اونو با پول خریده بود

❤️❤️خدا جونم دوستت دارم❤️❤️