2777
2789

خانوماااا اول قبل گارد گرفتن بگم ک بچه هاتون برا خودتون عزیززززن  نه دیگران

بزارینژ فقط گند بزنن ب خونه وسایل خودتون ن دیکران

بچه عجوزه )پسردخترخالم) میاد خونمون با کلید میره سراغ لباسشویی!!!! هم خط میندازه هم خاموش روشن خانوش روشن

لباسشوییم۷۰ملیون پارسال خریدم 

میره یهچالمو باز میکنههههههههه قسمت اینستاویوش رو نیم ساعت باز میزاره بعد درشو محکم میبنده!!! لعنتی ۱۷۰  میلیون یخچاله همش برا جهیزیممممه بابام خریده

حتی گازش هم در بره میشه۵ملیون  پول کازش هم نداریم خداشاهده

دیگ یکسال تحمل کردم خداشاهده فرش و مبل سفیدم همش شده رنگ چایی

بارها بهش تذکر مهربونانه دادم گفتم نکن خراب میشه ب مامانش کفتم همه اینارو ک خراب بشه دیگ لنتی پول ندارم حتی پایینترین مدلشم بخرم ولی خب حسووود خان کلا قصدش اینه وسایلم خراب کنه

ی مدت هی نرفتم خونش تا بدون دلخوری ارتباط قط کنم ولی خودش باز اومد و بازاومد 

دیشب دیگ نتونستم تخمل کنم ی کشیده زدم درگوشش و مامانش داد و هوار قهر کرد رفت

ب درک والا وسیلم خراب بشه خداتومن پولشه  حتی دراینده بچه خودمم نمیزارم وسیله خراب کنه  اگرم خراب کنه نوش جونش بچه خودمه بهش میرسه….

نظرتون چیه کار درستی کردم؟؟؟

مامام میگ بچس نباید میزدی منم کفتم مامان جان وسیلم خراب بشه ار نو برام جهیزیه میخری؟؟؟ همون یخچال الان شده۲۷۰  ال جیx39 

عجبا😤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حق داری.. کلیدو بده وسایلای خودشو خش بندازه زنیکه حسود. برا خودش بود بدتر میکرد!؛ وسایلای تو عزیز نیست برای خودش عزیره 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

کار درستی کردی

وقتی ننش آدم نیست جمعش کنه 

خودت باید دست به کار میشدی

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....