2777
2789
عنوان

کشیده زدم درگوش بچه سه ساله نظرتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1283 بازدید | 101 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معلومه از مادراین بچه حسوووودتری ک بجای اصل داستان فقط حررررص م‌دل وسایلازو خوردی🤣❤️

اااای بابا 😂😂😂😂😂😂با خودت به صلح برس 

درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼

معلومه ی بچه دازی و مبندازیش جان وسیله دیگرانبزن درگوش خودت ک بدونی وسیله دیگران پول خورده

مادره رو تهدید میکردی که یبار دیگه این کارارو کرد میزنم بچه رو بهتر بودا

لایک نکنید .توروخدا 
منتظر این کامنت بودی ؟؟؟

ب تو ربطی داره عایا

ب سلامت بفرما بیرون از تاپیکم

دخترخاله رو نتونستم از خونم بیرون کنم ترو ک میتونم از تاپیکم‌شوووت کنم بیرون هری🤣❤️

ب تو ربطی داره عایاب سلامت بفرما بیرون از تاپیکمدخترخاله رو نتونستم از خونم بیرون کنم ترو ک میتونم ا ...

سطح ادب و شخصیتو تو را قران 😂😂😂کسی که به بچه سیلی بزنه انتظار ادب ازش داشتن چیز عجیبیه 

مواظب یخچال و لباسشویی مارکت باش عزیزم 

درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼

سطح ادب و شخصیتو تو را قران 😂😂😂کسی که به بچه سیلی بزنه انتظار ادب ازش داشتن چیز عجیبیه مواظب یخچا ...

خخخ باادب

توم دراینده بچت خوب تربیت کن تا مث سگ نزننش🤣هرچندمن کشیده ارومی زدم فقط برای هوشیار شدن مامانش

معلومخ بدجوری کووووونت سوخته ک گیردادی ب مارک یخچال و لباسشوییم اخه اینجا صد نفر نظر دادن ب جز تو کسی اصلا فک نکرد من مارک رو چی گفتم و این فکرا

بیشتررررر بسوووووز بسووووز بوت تااینجا میاذ گشنه خانم