2777
2789

تو بچه ای و شبیه اونا نیستی 

من بخاطر ژنتیک و ازدواج فامیلی مادر پدرم و چند نسل قبلترش ، ژنتیکی مشکل اعصاب دارم 🥲

شخصیت مرزی و چیزای دیگه 

این حرفش هنوز که هنوز بعد از چندماه تو ذهنمه 

بخاطر این بود به دوستم توی مدرسه یچیزی گقتم و اون به همه گفت و همههه فهمیدن 

خب... جسارتا چی به دوستتون گفتید که مدیر باعث شده چنین حرف بی‌رحمانه‌ای بزنه؟

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مطمنم تو خوبی و مشکلی نداری فقط مدیرتون عقده ای و احمقه

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

اینقدر به خودت تلقین نکن که مشکل داری و .....،،، ربطی به ازدواج فامیلی نداره خانواده شوهر من بیشترشون با هم ازدواج فامیلی نزدیک کردن ولی خیلی خیلی آروم هستن،،،، سعی کن موقع عصبانیت خودتو کنترل کنی،،، مدیر مدرسه هم یه چیزی برای خودش گفته ناراحت نشو معلما وقتی عصبانی میشن یه چیزی همینجوری میپرونن

میگفتی عین مادر و پدرا شما با شخصیتن ولی شما شخصیت نداری

وااااا اینجوری که ثابت میکنه حق با مدیرشه چرا بی احترامی کردن رو یادش میدی ؟؟؟ گستاخی هیچوقت جواب نیست اینجور مواقع 

الحمدلله رب العالمین 
وااااا اینجوری که ثابت میکنه حق با مدیرشه چرا بی احترامی کردن رو یادش میدی ؟؟؟ گستاخی هیچوقت جواب نی ...

مدیر اگر شعور و شخصیت داشت میفهمید ک هر حرفی و نباید بزنه و مشکلات دیگران ب اون ربطی نداره

جواب نده بازم تکرار میکنه

ولی یه بار جواب بده مدیر دیگ جرئت نمیکنه چیزی بگه 

من خودم همیشه ساکت بودم و جواب نمیدادم ضربه هاشم خوردم از وقتی جواب میدم خیلی بهتر 

راست گفتهرفتار شما نشون دهنده شخصیت و تربیت خانوادگی هست به احترام آبروی خانواده باید مواظب حرف هایی ...

نمیدونم چرا فقط به من گیر داد

توی مدرسه توی حیاطش بچه ها ویپ می‌کشیدن 

گوشی میوردن و صدتااا چیز دیگه 

فقط به من باید گیر میداد؟ هیچکسم بیشتر از من به مدرسه ی داغونش کمک مالی نکرد 

البته که بعدش سعی کرد دلمو بدست بیاره .. ولی چه فایده

مدیر اگر شعور و شخصیت داشت میفهمید ک هر حرفی و نباید بزنه و مشکلات دیگران ب اون ربطی ندارهجواب نده ب ...

دقیقا یکی از بچه ها جوابشو محکم داد دیگه چیزی نگفت حتی معذرت خواهی کرد ! حالا به من که عذر خواستم و چیزی نگفتم هزارتا حرف زد